DSpace logo
Будь ласка, використовуйте цей ідентифікатор, щоб цитувати або посилатися на цей матеріал: http://lib.osau.edu.ua/jspui/handle/123456789/4694
Назва: АГРОТУРИЗМ ЯК НАПРЯМ СОЦІАЛЬНО-ЕКОНОМІЧНОГО РОЗВИТКУ СІЛЬСЬКИХ ТЕРИТОРІЙ
Автори: Грекова Т. М., Василіва Є. М.
Теми: агротуризм, соціально-економічний розвиток, сільські території, створення гармонійного довкілля
Дата публікації: 2023
Видавництво: Харківський політехнічний інститут
Бібліографічний опис: Грекова Т. М., Василіва Є. М. Агротуризм як напрям соціально-економічного розвитку сільських територій. Маркетингові та організаційні механізми повоєнного розвитку галузі гостинності та туризму України: зб. тез доп. І Всеукр. наук.-практ. конф. (14-15 листопада 2023 року, м. Харків). Харків : Нац. техн. ун-т «Харків. політехн. ін-т», 2023. Ч. 1. С. 67-71.
Короткий огляд (реферат): В контексті сучасного світу, особливо в Європі, вирішальним стає розгляд концепції багатофункціонального розвитку сільської місцевості та диверсифікації агробізнесу, що набуває великої популярності протягом останнього десятиріччя. Основна преміса цієї концепції полягає в створенні сприятливих умов для комплексного розвитку сільського життя, з акцентом на різні аспекти, зокрема на невиробничу сферу. Важливо враховувати, що аграрне виробництво в ізоляції не може виключно гарантувати створення гармонійного довкілля та матеріального благополуччя для сільського населення. Протягом усього періоду незалежності нашої держави аграрна проблематика незмінно знаходиться у центрі уваги вітчизняних політиків, вчених-економістів, господарників, громадських діячів, експертів, а також великого кола пересічних громадян, які тією чи іншою мірою дотичні до проблем українського села.
URI (Уніфікований ідентифікатор ресурсу): http://lib.osau.edu.ua/jspui/handle/123456789/4694
Розташовується у зібраннях:Грекова Тетяна Миколаївна

Файли цього матеріалу:
Файл Опис РозмірФормат 
Збірник_тез_доповідей_конференції_Частина_1_Грекова.pdf1,15 MBAdobe PDFПереглянути/відкрити


Усі матеріали в архіві електронних ресурсів захищені авторським правом, всі права збережені.