DSpace logo
Будь ласка, використовуйте цей ідентифікатор, щоб цитувати або посилатися на цей матеріал: http://lib.osau.edu.ua/jspui/handle/123456789/4680
Назва: БЕЗПРИТУЛЬНІ ТВАРИНИ В УКРАЇНІ ПІД ЧАС ВІЙНИ
Автори: Зеленіна О. М., Жунько І. Д., Кобосова А. О., Чернікова Є. Ю.
Теми: безпритульні тварини, Україна, час війни, захист тварин
Дата публікації: 2024
Видавництво: Полтавський національний педагогічний університет імені В.Г. Короленка
Бібліографічний опис: Зеленіна О. М., Жунько І. Д., Кобосова А. О., Чернікова Є. Ю. Безпритульні тварини в Україні під час війни. Сучасний стан біосфери у науковій спадщині академіка В. Вернадського в контексті сучасних техногенних загроз: мат-ли Всеукр. наук.-практ. конф. (м. Полтава, 19 березня 2024 р.). Полтава, 2024. С. 57-58.
Короткий огляд (реферат): До повномасштабного вторгнення російської федерації на територію України, було розпочато впровадження європейських цінностей та стандартів захисту тварин від жорстокого поводження. Верховною Радою України прийнято Закон України «Про внесення змін до деяких законодавчих актів України щодо імплементації положень деяких міжнародних угод та директив Європейського Союзу у сфері охорони тваринного та рослинного світу» від 15.07.2021 № 1684-IX [1]. Даний закон вносить зміни і приводить у відповідність з вимогами міжнародних угод та директив ЄС наступні законодавчі акти: Закон України «Про захист тварин від жорстокого поводження», Закон України «Про тваринний світ».
URI (Уніфікований ідентифікатор ресурсу): http://lib.osau.edu.ua/jspui/handle/123456789/4680
Розташовується у зібраннях:Зеленіна Оксана Михайлівна

Файли цього матеріалу:
Файл Опис РозмірФормат 
Безпритульні тварини .pdf395,89 kBAdobe PDFПереглянути/відкрити


Усі матеріали в архіві електронних ресурсів захищені авторським правом, всі права збережені.