DSpace logo
Будь ласка, використовуйте цей ідентифікатор, щоб цитувати або посилатися на цей матеріал: http://lib.osau.edu.ua/jspui/handle/123456789/4656
Назва: ВЕТЕРИНАРНА ОНКОЛОГІЯ: СУЧАСНІ ТЕНДЕНЦІЇ У ДІАГНОСТИЦІ ТА ЛІКУВАННІ РАКУ У ТВАРИН
Автори: Москалюк І. В., Сакун М. М., Жеребцова С. Д., Хамід К. О.
Теми: ветеринарна онкологія, діагностика, лікування раку, тварини
Дата публікації: 2024
Видавництво: SPC “Sci-conf.com.ua”
Бібліографічний опис: Москалюк І. В., Сакун М. М., Жеребцова С. Д., Хамід К. О. Ветеринарна онкологія: сучасні тенденції у діагностиці та лікуванні раку у тварин. The 2nd International scientific and practical conference “Perspectives of contemporary science: theory and practice” (April 1-3, 2024) SPC “Sci-conf.com.ua”, Lviv, Ukraine. 2024. Р. 76-81.
Короткий огляд (реферат): В останні десятиліття пухлинні патології у собак і котів стали більш серйозними. У промислових містах частота пухлинних захворювань різних органів у домашніх тварин прогресивно зростає. Пухлини – це типовий патологічний процес, що характеризується неконтрольованою і потенційно необмеженою проліферацією клітин в результаті мутацій або епігеномних порушень генів, що контролюють клітинний поділ. Мета дослідження даної теми полягає у дослідженні та аналізі сучасних тенденцій та методів діагностики онкологічних захворювань у тварин.
URI (Уніфікований ідентифікатор ресурсу): http://lib.osau.edu.ua/jspui/handle/123456789/4656
Розташовується у зібраннях:Москалюк Інна Вікторівна

Файли цього матеріалу:
Файл Опис РозмірФормат 
Ветеринарна онкологія.pdf782,07 kBAdobe PDFПереглянути/відкрити


Усі матеріали в архіві електронних ресурсів захищені авторським правом, всі права збережені.