Будь ласка, використовуйте цей ідентифікатор, щоб цитувати або посилатися на цей матеріал:
http://lib.osau.edu.ua/jspui/handle/123456789/4651
Назва: | АПІТУРИЗМ – ЯК НОВИЙ ПРОЕКТ СУЧАСНОГО ТУРИЗМУ |
Автори: | Хамід К. О., Москалюк І. В., Сакун М. М. |
Теми: | апітуризм, сучасний туризм, бджільництво, робота з бджолами |
Дата публікації: | 2024 |
Видавництво: | International Scientific Unity |
Бібліографічний опис: | Хамід К. О., Москалюк І. В., Сакун М. М. Апітуризм – як новий проект сучасного туризму. XI International scientific and practical conference «Innovative Solutions to Modern Scientific Challenges» (February 21-23, 2024) Zagreb, Croatia, International Scientific Unity. 2024. Р. 26-29. |
Короткий огляд (реферат): | В останній час туристи шукають активні форми проведення вільного часу, але в даному випадку важлива не тільки фізична активність, але й пізнавальна складова – історична, культурна, наукова, гастрономічна тощо. Відбуваються динамічні зміни в образі та стилі життя людей. На сучасному етапі соціально- економічного розвитку, туризм, як важливий сектор економіки будь-якої країни, сприяє активному подоланню диспропорцій розвитку окремих регіонів, змінює традиційні господарські промисли місцевого населення, інтегрує місцеве господарство у світову економічну систему тощо. Головною особливістю такої системи є кінцевий продукт – туристичні послуг, які мають свою специфіку, порівняно з продуктами інших галузей матеріального виробництва. Апітуризм – це форма туризму, яка пов’язана з бджільництвом як традиційною професією та заходами, які представляють собою туристичну активність у вигляді відвідування пасік, дегустації меду, медівки, пилку та іншої продукції бджільництва, музеїв бджільництва, чудово та корисно провести годину сну на вуликах. |
URI (Уніфікований ідентифікатор ресурсу): | http://lib.osau.edu.ua/jspui/handle/123456789/4651 |
Розташовується у зібраннях: | Москалюк Інна Вікторівна |
Файли цього матеріалу:
Файл | Опис | Розмір | Формат | |
---|---|---|---|---|
Москалюк І..pdf | 775,66 kB | Adobe PDF | Переглянути/відкрити |
Усі матеріали в архіві електронних ресурсів захищені авторським правом, всі права збережені.