DSpace logo
Будь ласка, використовуйте цей ідентифікатор, щоб цитувати або посилатися на цей матеріал: http://lib.osau.edu.ua/jspui/handle/123456789/4647
Назва: ДЕРЖАВНА ПІДТРИМКА ІННОВАЦІЙ – ОСНОВА РОЗВИТКУ ВИНОГРАДАРСЬКО-ВИНОРОБНОГО ПІДКОМПЛЕКСУ
Автори: Топов А. Г.
Теми: виноградарство, виноробство, державна підтримка
Дата публікації: 2017
Видавництво: Економіка АПК
Бібліографічний опис: Топов А. Г. Державна підтримка інновацій як основа розвитку виноградарсько-виноробного підкомплексу. Економіка АПК. 2017. № 2. С. 49-53.
Короткий огляд (реферат): Мета статті - дослідження сучасного стану та проблем інноваційної діяльності підприємств виноградарсько-виноробного підкомплексу, а також визначення пріоритетних заходів державної підтримки, які направлені на подолання перешкод підвищення інноваційної активності виноробних та виноградарських підприємств. У процесі дослідження використані методи: діалектичний, порівняння, абстрактно-логічний, розрахунково-конструктивний та економіко-математичні методи. Як елементи новизни досліджено динаміку впровадження нових технологічних процесів та інноваційної продукції на виноробних підприємствах в умовах впровадження сучасних євроінтеграційних процесів. Визначено перелік основних проблем і перешкод, що стримують підвищення інноваційної активності серед підприємств досліджуванного підкомплексу. Запропоновано ряд пріоритетних заходів державної підтримки, напрвлених на підвищення інноваційної активності у виноградарсько-виноробному підкомплексі.
URI (Уніфікований ідентифікатор ресурсу): http://lib.osau.edu.ua/jspui/handle/123456789/4647
Розташовується у зібраннях:Топов Аркадій Георгійович

Файли цього матеріалу:
Файл Опис РозмірФормат 
Топов А.Г. Державна підтримка інновацій.pdf263,34 kBAdobe PDFПереглянути/відкрити


Усі матеріали в архіві електронних ресурсів захищені авторським правом, всі права збережені.