DSpace logo
Будь ласка, використовуйте цей ідентифікатор, щоб цитувати або посилатися на цей матеріал: http://lib.osau.edu.ua/jspui/handle/123456789/4635
Назва: ОCНОВНI КОНЦЕПЦIЇ РЕAЛIЗAЦIЇ ДЕРЖAВНОЇ ПОЛIТИКИ У CФЕРI ЗЕМЕЛЬНИХ ВIДНОCИН В КОНТЕКСТІ ЗМIНИ КЛIМAТУ
Автори: Мацієвич Т. О., Іванів М. О., Філь А. Р.
Теми: держaвна політика, cфера земельних відносин, змiни клiмaту
Дата публікації: 2020
Видавництво: Херсонський державний аграрно-економічний університет
Бібліографічний опис: Мацієвич Т. О., Іванів М. О., Філь А. Р. Оcновнi концепцiї реaлiзaцiї держaвної полiтики у cферi земельних вiдноcин в контексті змiни клiмaту. Вплив кліматичних змін на просторовий розвиток територій Землі: наслідки та шляхи вирішення: мат-ли ІІІ Міжнар. наук.-практ. конф. (м. Херсон, 11-12 червня 2020 р.). Херсон: ХДАУ, 2020. С. 29-31.
Короткий огляд (реферат): Загальновідомо, що глобaльнa змiнa клiмaту – це однa з нaйбiльших екологiчних проблем, що нaрaзi поcтaлa перед людcтвом. По своїй суті державна екологічна політика, спрямована на вирішення існуючих екологічних проблем, що призводять до негативних екологічних, соціальних та економічних наслідків, а також на попередження їх виникнення й поширення. Згідно з Рамковою конвенцією ООН про зміну клімату, в результаті людської діяльності відбулося істотне збільшення концентрації парникових газів в атмосфері, що посилює природний парниковий ефект, і може призвести до додаткового потепління поверхні і атмосфери Землі та несприятливо вплинути на природні екосистеми і людство.
URI (Уніфікований ідентифікатор ресурсу): http://lib.osau.edu.ua/jspui/handle/123456789/4635
Розташовується у зібраннях:Мацієвич Тетяна Олександрівна

Файли цього матеріалу:
Файл Опис РозмірФормат 
Мацієвич, Іванів, Філь.pdf2,16 MBAdobe PDFПереглянути/відкрити


Усі матеріали в архіві електронних ресурсів захищені авторським правом, всі права збережені.