DSpace logo
Будь ласка, використовуйте цей ідентифікатор, щоб цитувати або посилатися на цей матеріал: http://lib.osau.edu.ua/jspui/handle/123456789/4633
Назва: ПРОСТОРОВЕ ПЛАНУВАННЯ ЯК КОНСТИТУТИВНИЙ ЕЛЕМЕНТ ДЛЯ РОЗВИТКУ ГРОМАД
Автори: Мацієвич Т. О., Бойко Л. І.
Теми: просторове планування, конститути́вний елемент, розвиток громад
Дата публікації: 2020
Видавництво: Херсонський державний аграрно-економічний університет
Бібліографічний опис: Мацієвич Т. О., Бойко Л. І. Просторове планування як конститути́вний елемент для розвитку громад. Управління та раціональне використання земельних ресурсів в новостворених територіальних громадах: проблеми та шляхи їх вирішення: мат-ли IV Всеукр. наук.-практ. конф. (м. Херсон, 04-05 березня 2020 р.). Херсон: ХДАУ, 2020. С. 166-169.
Короткий огляд (реферат): Із прийняттям Закону України «Про добровільне об’єднання територіальних громад» № 157-VIII від 05 лютого 2015 року [1] у чинному земельному законодавстві виникли суперечності щодо планування територій і використання земель як у межах, так і за межами територіальних громад. Наприклад, територія об’єднаної територіальної громади має бути нерозривною, однак сутність даної ознаки не розкрито. У загальному розумінні, планування – діяльність з оцінювання та перспективної організації ресурсів для досягнення різних завдань і цілей. У вузькому, планування є «комплексним процесом, що веде до консенсусу, заснованому на визнанні всіх включених проблем, їх оцінці та визначенні цілей. Кінцевою метою є розроблення шаблону/моделі для майбутнього розвитку».
URI (Уніфікований ідентифікатор ресурсу): http://lib.osau.edu.ua/jspui/handle/123456789/4633
Розташовується у зібраннях:Мацієвич Тетяна Олександрівна

Файли цього матеріалу:
Файл Опис РозмірФормат 
Мацієвич, Бойко 1.pdf2,2 MBAdobe PDFПереглянути/відкрити


Усі матеріали в архіві електронних ресурсів захищені авторським правом, всі права збережені.