DSpace logo
Please use this identifier to cite or link to this item: http://lib.osau.edu.ua/jspui/handle/123456789/4630
Title: ЩОДО НАПРЯМКІВ ПІДВИЩЕННЯ ЕФЕКТИВНОСТІ ВИКОРИСТАННЯ ЗЕМЕЛЬ ОБ’ЄДНАНИХ ТЕРИТОРІАЛЬНИХ ГРОМАД ІЗ ВРАХУВАННЯМ ВСТАНОВЛЕНИХ ЗОН ОБМЕЖЕНЬ
Authors: Мацієвич Т. О. Бабушкіна Р. О., Іванів М. О.
Keywords: підвищення ефективності, використання земель, об’єднані територіальні громади, зони обмежень
Issue Date: 2021
Publisher: Херсонський державний аграрно-економічний університет
Citation: Мацієвич Т. О. Бабушкіна Р. О., Іванів М. О. Щодо напрямків підвищення ефективності використання земель об’єднаних територіальних громад із врахуванням встановлених зон обмежень. Управління та раціональне використання земельних ресурсів в новостворених територіальних громадах: проблеми та шляхи їх вирішення: мат-ли V Всеукр. наук.-практ. конф. (04-05 березня 2021 р.) / Херсонський державний аграрно-економічний університет. Херсон, 2021. С.160-162.
Abstract: Нова законодавча база значно посилила мотивацію до міжмуніципальної консолідації в країні, створила належні правові умови та механізми для формування спроможних територіальних громад сіл, селищ, міст, які об’єднують свої зусилля у вирішенні нагальних проблем. Загально відомо, що основною метою ОТГ є підвищення якості надання публічних послуг – досягається за рахунок того, що більші громади можуть ефективніше надавати відповідні послуги насамперед з огляду на «економію на масштабах». Адже, від обраної мети формування ОТГ значною мірою залежить інтерпретація спроможності громад як здатності до надання публічних послуг, управлінської спроможності, спроможності до забезпечення демократії участі.
URI: http://lib.osau.edu.ua/jspui/handle/123456789/4630
Appears in Collections:Мацієвич Тетяна Олександрівна

Files in This Item:
File Description SizeFormat 
Мацієвич Т.О., Бабушкіна Р.О., Іванів М.О.pdf918,27 kBAdobe PDFView/Open


Items in DSpace are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.