DSpace logo
Будь ласка, використовуйте цей ідентифікатор, щоб цитувати або посилатися на цей матеріал: http://lib.osau.edu.ua/jspui/handle/123456789/4609
Назва: МЕГАНАУКА МЕТРОЛОГІЯ ПЛАТФОРМА НЕЙРОМЕРЕЖЕВИМ АЛГОРИТМАМ ДЛЯ НАВІГАЦІЙНИХ СИСТЕМ
Автори: Пунченко Н. О.
Теми: меганаука, метрологія, нейромережеві алгоритми, навігаційні системи
Дата публікації: 2023
Видавництво: Центральноукраїнський національний технічний університет
Бібліографічний опис: УДК 389:681.2 Пунченко Н. О. Меганаука метрологія платформа нейромережевим алгоритмам для навігаційних систем. Інформаційна безпека та комп’ютерні технології: мат-ли VІІ Міжнар. наук.-практ. конф. (1 листопада 2023 р.). Кропивницький: ЦНТУ, 2023. С. 68-69.
Короткий огляд (реферат): Штучні нейронні мережі є потужними інструментами в галузі інтегрованих навігаційних систем судноводіння. Вони можуть бути використані для вирішення різних завдань у цій галузі. Розвиток інформаційних технологій та застосування нейронних мереж в сфері навігації та орієнтації рухомих об'єктів є важливим кроком у покращенні точності та надійності навігаційних систем. Використання інерційних та супутникових систем навігації разом з нейромережами може покращити якість визначення координат та орієнтації об'єктів, особливо в умовах обмеженого доступу до супутникового сигналу.
URI (Уніфікований ідентифікатор ресурсу): http://lib.osau.edu.ua/jspui/handle/123456789/4609
Розташовується у зібраннях:Пунченко Наталія Олегівна

Файли цього матеріалу:
Файл Опис РозмірФормат 
3.pdf404,31 kBAdobe PDFПереглянути/відкрити


Усі матеріали в архіві електронних ресурсів захищені авторським правом, всі права збережені.