DSpace logo
Будь ласка, використовуйте цей ідентифікатор, щоб цитувати або посилатися на цей матеріал: http://lib.osau.edu.ua/jspui/handle/123456789/460
Назва: СТАН ДИВЕРСИФІКОВАНИХ КОРПОРАТИВНИХ ОБ’ЄДНАНЬ У ПРОДОВОЛЬЧІЙ СФЕРІ ТА ЇХ РОЛЬ У ЕКОНОМІЦІ
Інші назви: СОСТОЯНИЕ ДИВЕРСИФИЦИРОВАННЫХ КОРПОРАТИВНЫХ ОБЪЕДИНЕНИЙ В ПРОДОВОЛЬСТВЕННОЙ СФЕРЕ И ИХ РОЛЬ В ЭКОНОМИКЕ
Автори: ДОБРЯНСЬКА, Н.А.
НІКІФОРЧУК, А.А.
Теми: Економіка АПК
консервна галузь, диверсифікація, продовольча сфера, сировинна база
консервная отрасль, диверсификация, продовольственная сфера, сырьевая база
canning industry, diversification, food sector, raw materials
Дата публікації: 2013
Видавництво: ЕКОНОМІКА ХАРЧОВОЇ ПРОМИСЛОВОСТІ № 4(20) / 2013
Бібліографічний опис: ББК У9(2)0-436.7; УДК 338.33:631 Добрянська, Н. А. Стан диверсифікованих корпоративних об'єднань у продовольчій сфері та їх роль в економіці [Текст] / Н. А. Добрянська, А.А.Нікіфорчук // Економіка харчової промисловості. - 2013. - №4(20). - С. 31-33.
Короткий огляд (реферат): Розглянуто український ринок соків в продовольчій сфері, споживання соків в Україні та зарубіжних країнах на душу населення. Визначено основні проблеми та галузеві особливості овочеконсервного виробництва. Запропоновано основні шляхи зростання прибутковості підприємств даної галузі.
Рассмотрен украинский рынок соков в продовольственной сфере, потребление соков в Украине и зарубежных странах на душу населения. Определены основные проблемы и отраслевые особенности овощеконсервного производства. Предложены основные пути роста прибыльности предприятий данной отрасли.
Ukrainian juice market in the food sector, consumption of juices in Ukraine and foreign countries per capita have been considered. The main problems and sectoral characteristics canned-vegetable production have been defined. The basic ways to increase profitability of the industry have been proposed.
Опис: Ukrainian juice market in the food sector, consumption of juices in Ukraine and foreign countries per capita have been considered. The main problems and sectoral characteristics canned-vegetable production have been defined. The basic ways to increase profitability of the industry have been proposed.
URI (Уніфікований ідентифікатор ресурсу): http://hdl.handle.net/123456789/460
Розташовується у зібраннях:Добрянська Наталя Анатоліївна

Файли цього матеріалу:
Файл Опис РозмірФормат 
Dobryanska.pdf240,95 kBAdobe PDFПереглянути/відкрити


Усі матеріали в архіві електронних ресурсів захищені авторським правом, всі права збережені.