Будь ласка, використовуйте цей ідентифікатор, щоб цитувати або посилатися на цей матеріал:
http://lib.osau.edu.ua/jspui/handle/123456789/460
Повний запис метаданих
Поле DC | Значення | Мова |
---|---|---|
dc.contributor.author | ДОБРЯНСЬКА, Н.А. | - |
dc.contributor.author | НІКІФОРЧУК, А.А. | - |
dc.date.accessioned | 2016-04-19T07:49:00Z | - |
dc.date.available | 2016-04-19T07:49:00Z | - |
dc.date.issued | 2013 | - |
dc.identifier.citation | ББК У9(2)0-436.7; УДК 338.33:631 Добрянська, Н. А. Стан диверсифікованих корпоративних об'єднань у продовольчій сфері та їх роль в економіці [Текст] / Н. А. Добрянська, А.А.Нікіфорчук // Економіка харчової промисловості. - 2013. - №4(20). - С. 31-33. | ru |
dc.identifier.uri | http://hdl.handle.net/123456789/460 | - |
dc.description | Ukrainian juice market in the food sector, consumption of juices in Ukraine and foreign countries per capita have been considered. The main problems and sectoral characteristics canned-vegetable production have been defined. The basic ways to increase profitability of the industry have been proposed. | ru |
dc.description.abstract | Розглянуто український ринок соків в продовольчій сфері, споживання соків в Україні та зарубіжних країнах на душу населення. Визначено основні проблеми та галузеві особливості овочеконсервного виробництва. Запропоновано основні шляхи зростання прибутковості підприємств даної галузі. | ru |
dc.description.abstract | Рассмотрен украинский рынок соков в продовольственной сфере, потребление соков в Украине и зарубежных странах на душу населения. Определены основные проблемы и отраслевые особенности овощеконсервного производства. Предложены основные пути роста прибыльности предприятий данной отрасли. | ru |
dc.description.abstract | Ukrainian juice market in the food sector, consumption of juices in Ukraine and foreign countries per capita have been considered. The main problems and sectoral characteristics canned-vegetable production have been defined. The basic ways to increase profitability of the industry have been proposed. | ru |
dc.language.iso | uk | ru |
dc.publisher | ЕКОНОМІКА ХАРЧОВОЇ ПРОМИСЛОВОСТІ № 4(20) / 2013 | ru |
dc.subject | Економіка АПК | ru |
dc.subject | консервна галузь, диверсифікація, продовольча сфера, сировинна база | ru |
dc.subject | консервная отрасль, диверсификация, продовольственная сфера, сырьевая база | ru |
dc.subject | canning industry, diversification, food sector, raw materials | ru |
dc.title | СТАН ДИВЕРСИФІКОВАНИХ КОРПОРАТИВНИХ ОБ’ЄДНАНЬ У ПРОДОВОЛЬЧІЙ СФЕРІ ТА ЇХ РОЛЬ У ЕКОНОМІЦІ | ru |
dc.title.alternative | СОСТОЯНИЕ ДИВЕРСИФИЦИРОВАННЫХ КОРПОРАТИВНЫХ ОБЪЕДИНЕНИЙ В ПРОДОВОЛЬСТВЕННОЙ СФЕРЕ И ИХ РОЛЬ В ЭКОНОМИКЕ | ru |
dc.type | Article | ru |
Розташовується у зібраннях: | Добрянська Наталя Анатоліївна |
Файли цього матеріалу:
Файл | Опис | Розмір | Формат | |
---|---|---|---|---|
Dobryanska.pdf | 240,95 kB | Adobe PDF | Переглянути/відкрити |
Усі матеріали в архіві електронних ресурсів захищені авторським правом, всі права збережені.