DSpace logo
Будь ласка, використовуйте цей ідентифікатор, щоб цитувати або посилатися на цей матеріал: http://lib.osau.edu.ua/jspui/handle/123456789/4578
Назва: МОНІТОРИНГ ЗАХВОРЮВАНОСТІ ІНДИКІВ В УМОВАХ ДРІБНИХ ФЕРМЕРСЬКИХ ГОСПОДАРСТВ
Автори: Собченко С. С., Коренєва Ж. Б., Овчаренко Г. В., Шовкопляс І. І.
Теми: моніторинг захворюваності, індики, фермерські господарства
Дата публікації: 2024
Видавництво: Полтавський державний аграрний університет
Бібліографічний опис: Собченко С. С., Коренєва Ж. Б., Овчаренко Г. В., Шовкопляс І. І. Моніторинг захворюваності індиків в умовах дрібних фермерських господарств. Вирішення сучасних проблем у ветеринарній медицині: мат-и IX Всеукр. наук.-практ. інтернет-конф. (15–16 лютого 2024 р. м. Полтава). Полтава: ПДАУ, 2024. С.173-174.
Короткий огляд (реферат): В Україні птахівництво відноситься до домінуючих галузей сільського господарства та забезпечує суспільство якісною, дієтичною та поживною продукцією. Індики-бройлери – це вид птиці з відмінною специфікою розведення в порівнянні з курями-бройлерами, перш за все з точки зору більш тривалого періоду відгодівлі, а також значно більшою кінцевою вагою птиці. Тривалий виробничий період м’ясних індиків потребує обов’язкової запланованої профілактики щоб максимально скоротити прояв якомога більшої кількості хвороб. Під час відгодівлі індиків можуть мати розвиток інфекційні, інвазійні та незаразні захворювання. Мета роботи – провести моніторинг захворюваності індиків в умовах невеликих фермерських господарств в Ширяївському районі Одеської області за останні 2 роки.
URI (Уніфікований ідентифікатор ресурсу): http://lib.osau.edu.ua/jspui/handle/123456789/4578
Розташовується у зібраннях:Коренєва Жанна Борисівна

Файли цього матеріалу:
Файл Опис РозмірФормат 
Моніторинг захворюваності індиків.pdf438,3 kBAdobe PDFПереглянути/відкрити


Усі матеріали в архіві електронних ресурсів захищені авторським правом, всі права збережені.