DSpace logo
Будь ласка, використовуйте цей ідентифікатор, щоб цитувати або посилатися на цей матеріал: http://lib.osau.edu.ua/jspui/handle/123456789/4574
Назва: АНТИБІОТИКОРЕЗИСТЕНТНІСТЬ ТА ЇЇ ВПЛИВ НА ВИБІР ЗАСОБІВ БОРОТЬБИ З УРОПАТОГЕННОЮ E. COLI
Автори: Кушнір В. Ю.
Теми: антибіотикорезистентність, уропатогенна E. Coli, інфекції сечовивідних шляхів
Дата публікації: 2024
Видавництво: Полтавський державний аграрний університет
Бібліографічний опис: Кушнір В. Ю. Антибіотикорезистентність та її вплив на вибір засобів боротьби з уропатогенною E. coli. Вирішення сучасних проблем у ветеринарній медицині: мат-и IX Всеукр. наук.-практ. інтернет-конф. (15–16 лютого 2024 р. м. Полтава). Полтава: ПДАУ, 2024. С. 39-42.
Короткий огляд (реферат): Поява антибактеріальних препаратів і, зокрема антибіотиків, стала справжнім проривом в медицині. Це дало змогу рятувати життя як людям, так і тваринам. Антибіотики швидко набули популярність як серед медиків, так і серед інших громадян. Але така популярність і надмірне використання призвели до того, що збудники хвороб здобули стійкість до лікарських речовин. З’явилося явище антибіотикорезистентності, яке сьогодні стало глобальною проблемою людства. Метою нашої роботи було визначити чутливість до антибіотиків E. coli, виділеної з сечі собак, хворих на цистит, в умовах м. Одеса.
URI (Уніфікований ідентифікатор ресурсу): http://lib.osau.edu.ua/jspui/handle/123456789/4574
Розташовується у зібраннях:Кушнір Володимир Юрійович

Файли цього матеріалу:
Файл Опис РозмірФормат 
Кушнір В..pdf647,78 kBAdobe PDFПереглянути/відкрити


Усі матеріали в архіві електронних ресурсів захищені авторським правом, всі права збережені.