DSpace logo
Будь ласка, використовуйте цей ідентифікатор, щоб цитувати або посилатися на цей матеріал: http://lib.osau.edu.ua/jspui/handle/123456789/4533
Назва: Комплементарна стратегія реалізації економічного потенціалу агропродовольчих підприємств
Автори: Шабатура Т. С., Шевченко А. А., Петренко О. П.
Теми: комплементарна стратегія, економічний потенціал, агропродовольчі підприємства
Дата публікації: 2020
Видавництво: Центр фінансово-економічних наукових досліджень
Бібліографічний опис: Шабатура Т. С., Шевченко А. А., Петренко О. П. Комплементарна стратегія реалізації економічного потенціалу агропродовольчих підприємств. Економіка і управління підприємствами: теорія, методика, практика : колективна монографія / Кол. авторів. Полтава, 2020. Підрозділ 1.4. С. 26-33.
Короткий огляд (реферат): Нестабільність розвитку сучасного зовнішнього бізнес-оточення ставить перед агропродовольчими підприємствами нові виклики в напрямку імплементації принципів соціальної відповідальності, забезпечення інноваційної платформи для формування нових конкурентних переваг за для посилення репутації та іміджу підприємства шляхом спрямовування на інноваційні стратегії реалізації його економічного потенціалу на основі модернізації технологічних процесів виробництва, введення інноваційних форм і методів організації та управління виробництвом та реалізацією агропродовольчої продукції, що забезпечить адаптацію до сучасних викликів ринкових перетворень. Інтеграційні процеси, що швидко поглинають та трансформують ринки агропродовольчої продукції, наділяючи їх ознаками жорсткої конкурентної боротьби та постійною зміною економічних індикаторів, вимагають усучаснення концептуальної стратегії реалізації економічного потенціалу агропродовольчих підприємств на засадах впровадження сучасних механізмів реалізації пріоритетних цілей економічного розвитку, захисту економічних інтересів підприємств, їх адаптації до викликів бізнес-оточення; аналітичного інструментарію оцінки економічного потенціалу підприємств; моделей впливу капіталізації бренду на ринкову вартість економічного потенціалу, гармонізації пріоритетів учасників бізнес-процесів, формування конкурентних переваг та ін.
URI (Уніфікований ідентифікатор ресурсу): http://lib.osau.edu.ua/jspui/handle/123456789/4533
Розташовується у зібраннях:Шабатура Тетяна Сергіївна

Файли цього матеріалу:
Файл Опис РозмірФормат 
Монографія.pdf1,79 MBAdobe PDFПереглянути/відкрити


Усі матеріали в архіві електронних ресурсів захищені авторським правом, всі права збережені.