DSpace logo
Будь ласка, використовуйте цей ідентифікатор, щоб цитувати або посилатися на цей матеріал: http://lib.osau.edu.ua/jspui/handle/123456789/4527
Назва: ЗАХОДИ АКТИВІЗАЦІЇ ІННОВАЦІЙНОЇ ДІЯЛЬНОСТІ АГРАРНИХ ПІДПРИЄМСТВ
Автори: Шевченко А. А., Діордієв П. Г.
Теми: ктивізація, інноваційна діяльність, аграрні підприємства
Дата публікації: 2021
Видавництво: ДУ Одеська політехніка
Бібліографічний опис: Шевченко А. А., Діордієв П. Г. Заходи активізації інноваційної діяльності аграрних підприємств. Сучасні управлінські та соціально-економічні аспекти розвитку держави, регіонів та суб´єктів господарювання в умовах трансформації публічного управління: мат-ли ІV Міжнар. наук.-практ. конф. (м. Одеса, 11 листопада 2021 р.) / Державний університет «Одеська політехніка». Одеса, 2021. С.165-167.
Короткий огляд (реферат): Останнім часом аграрним підприємствам в Україні доводиться функціонувати в умовах постійних змін під дією впливу низки внутрішніх та зовнішніх факторів, що характеризує їх діяльність як ризикову. В Україні останніми роками скорочується кількість підприємств, що здійснюють с.-г. діяльність. Так, у 2020 році їх кількість зменшилась в порівнянні із 2018 р. на 1685 одиниць і склала 47523 підприємства. Зазначені проблеми у діяльності аграрних підприємств потребують обґрунтування заходів щодо активізації їх діяльності і, насамперед, активізації їх інноваційної діяльності. Адже динамічний розвиток аграрних підприємств на сучасному етапі в значній мірі визначається здатністю суб’єктів господарювання до створення нових ідей і втілення їх у господарську діяльність.
URI (Уніфікований ідентифікатор ресурсу): http://lib.osau.edu.ua/jspui/handle/123456789/4527
Розташовується у зібраннях:Шевченко (Нікіфорчук) Аліса Анатоліївна

Файли цього матеріалу:
Файл Опис РозмірФормат 
30.pdf649,17 kBAdobe PDFПереглянути/відкрити


Усі матеріали в архіві електронних ресурсів захищені авторським правом, всі права збережені.