DSpace logo
Будь ласка, використовуйте цей ідентифікатор, щоб цитувати або посилатися на цей матеріал: http://lib.osau.edu.ua/jspui/handle/123456789/4524
Назва: ТЕХНОЛОГІЧНІ ІННОВАЦІЇ В АГРАРНОМУ ВИРОБНИЦТВІ МАЛОГО БІЗНЕСУ: РИЗИКИ І МОЖЛИВОСТІ
Автори: Шевченко А. А., Довбуш І. В.
Теми: технологічні інновації, аграрне виробництво, малий бізнес, ризики і можливості
Дата публікації: 2023
Видавництво: ННСГБ НААН
Бібліографічний опис: Шевченко А. А., Довбуш І. В. Технологічні інновації в аграрному виробництві малого бізнесу: ризики і можливості. Науково-інноваційний розвиток агровиробництва як запорука продовольчої безпеки України: вчора, сьогодні, завтра: мат-ли ІІІ наук.-практ. конф. (м. Київ, 19-20 квітня 2023 р.). К., 2023. С. 96-98.
Короткий огляд (реферат): Малий бізнес є рушійною силою розвитку економік в багатьох країнах світу. «За даними СОТ малі та середні підприємства складають більше 90 % бізнес - населення, 60–70 % зайнятості та 55 % ВВП в розвинених країнах світу. Як стверджують експерти, «малий та середній бізнес не просто вносить значний вклад в економіку, він і є економікою». В сучасних умовах за рахунок мікро та малого бізнесу можливо наповнити місцеві бюджети громад з одночасним підвищенням зайнятості населення, підсилювати конкуренцію на ринку аграрної продукції. Саме малі підприємства спроможні гнучко реагувати на виклики сьогодення при відносно помірних інвестиційних потребах, тому вони можуть мати більше шансів на підприємницький успіх. Але це можливо при чітко сформованій стратегії їх розвитку.
URI (Уніфікований ідентифікатор ресурсу): http://lib.osau.edu.ua/jspui/handle/123456789/4524
Розташовується у зібраннях:Шевченко (Нікіфорчук) Аліса Анатоліївна

Файли цього матеріалу:
Файл Опис РозмірФормат 
24.pdf478,67 kBAdobe PDFПереглянути/відкрити


Усі матеріали в архіві електронних ресурсів захищені авторським правом, всі права збережені.