DSpace logo
Будь ласка, використовуйте цей ідентифікатор, щоб цитувати або посилатися на цей матеріал: http://lib.osau.edu.ua/jspui/handle/123456789/4523
Назва: ВПРОВАДЖЕННЯ ЗЕЛЕНОЇ ЕНЕРГЕТИКИ ТА ЕФЕКТИВНОГО ВИКОРИСТАННЯ РЕСУРСІВ ДЛЯ СТАЛОГО РОЗВИТКУ ПІДПРИЄМСТВ
Автори: Шевченко А.А., Поліщук В.С., Сімекчі А.Ф.
Теми: зелена енергетика, ефективне використання ресурсів, сталий розвиток підприємств
Дата публікації: 2023
Видавництво: Івано-Франківський національний технічний університет нафти і газу
Бібліографічний опис: УДК 620.92:330.341 Шевченко А.А., Поліщук В.С., Сімекчі А.Ф. Впровадження зеленої енергетики та ефективного використання ресурсів для сталого розвитку підприємств. Сталий розвиток економіки, суспільства та підприємництва: мат-ли Міжнар. наук.-практ. конф. (м. Івано-Франківськ, 27-28 квітня 2023 р.). Івано-Франківськ, 2023. С. 639-642.
Короткий огляд (реферат): У наш час, коли питання сталого розвитку стає все більш актуальним, компанії повинні прагнути мінімізувати свій вплив на навколишнє середовище. Зелена енергетика та ресурсоефективність є першочерговими чинниками сталого розвитку, і їх реалізація є важливим завданням для кожної компанії. Сьогодні відповідальне виробництво і споживання вже не розглядається як унікальна перевага компаній, а як необхідна норма для залучення нових інвестицій. Фінансові ринки чітко демонструють глобальний зсув у бік «зеленого» фінансування. Чисті технології особливо важливі в той час, коли світ потерпає від наслідків кризи, спричиненої коронавірусом, і потребує відновлення економіки.
URI (Уніфікований ідентифікатор ресурсу): http://lib.osau.edu.ua/jspui/handle/123456789/4523
Розташовується у зібраннях:Шевченко (Нікіфорчук) Аліса Анатоліївна

Файли цього матеріалу:
Файл Опис РозмірФормат 
23.pdf869,46 kBAdobe PDFПереглянути/відкрити


Усі матеріали в архіві електронних ресурсів захищені авторським правом, всі права збережені.