DSpace logo
Будь ласка, використовуйте цей ідентифікатор, щоб цитувати або посилатися на цей матеріал: http://lib.osau.edu.ua/jspui/handle/123456789/4521
Назва: ЦІЛІ СТАЛОГО РОЗВИТКУ ЯК ШЛЯХ ПРОТИДІЇ ЕКОЛОГІЧНИМ ПРОБЛЕМАМ У НАВКОЛИШНЬОМУ СЕРЕДОВИЩІ
Автори: Шевченко А. А., Сімекчі А. Ф.
Теми: цілі сталого розвитку, протидія екологічним проблемам, навколишнє середовище
Дата публікації: 2022
Видавництво: НУ Одеська політехніка
Бібліографічний опис: Шевченко А. А., Сімекчі А. Ф. Цілі сталого розвитку як шлях протидії екологічним проблемам у навколишньому середовищі. Сучасні управлінські та соціально-економічні аспекти розвитку держави, регіонів та суб’єктів господарювання в умовах трансформації публічного управління – 2022: мат-ли V Міжнар. наук.-практ. конф. (м. Одеса, 10 листопада 2022 р.). Одеса, 2022. С. 210-212.
Короткий огляд (реферат): Всесвіт - великий та безмежний. В кожному його елементі є або надлишок, або нестача різних ресурсів, які так необхідні для існування людства. За останнє сторіччя нестача деяких досягла критичного значення. Наприклад, це стосується такого ресурсу, як земля, який, до речі, є основним засобом виробництва у аграріїв. Грубі порушення в системі землеробства призвели до зниження родючості ґрунтів: зменшення гумусу (на 0,42-0,51 т/га на рік), від’ємного балансу усіх елементів живлення, особливо азоту і калію, активізація кислотності чорноземних ґрунтів (на 0,3-0,5 одиниць рН), переущільнення ґрунтів, руйнування структури та поширення ерозії ґрунтів.
URI (Уніфікований ідентифікатор ресурсу): http://lib.osau.edu.ua/jspui/handle/123456789/4521
Розташовується у зібраннях:Шевченко (Нікіфорчук) Аліса Анатоліївна

Файли цього матеріалу:
Файл Опис РозмірФормат 
20.pdf631,65 kBAdobe PDFПереглянути/відкрити


Усі матеріали в архіві електронних ресурсів захищені авторським правом, всі права збережені.