DSpace logo
Будь ласка, використовуйте цей ідентифікатор, щоб цитувати або посилатися на цей матеріал: http://lib.osau.edu.ua/jspui/handle/123456789/4520
Назва: ЕКОНОМІЧНА СУТНІСТЬ, ОСОБЛИВОСТІ СТВОРЕННЯ ТА ВПРОВАДЖЕННЯ ІННОВАЦІЙ В АГРАРНІЙ СФЕРІ
Автори: Шевченко А. А., Шутяк Д. В.
Теми: економічна сутність, інновації в аграрній сфері, новітні методи ведення господарства
Дата публікації: 2022
Видавництво: НУ Одеська політехніка
Бібліографічний опис: Шевченко А. А., Шутяк Д. В. Економічна сутність, особливості створення та впровадження інновацій в аграрній сфері. Сучасні управлінські та соціально-економічні аспекти розвитку держави, регіонів та суб’єктів господарювання в умовах трансформації публічного управління – 2022: мат-ли V Міжнар. наук.-практ. конф. (м. Одеса, 30 жовтня 2022 р.). Одеса, 2022. С.123-125.
Короткий огляд (реферат): З кожним днем сучасний світ розвивається в різних сферах життя, тому для нашої країни є необхідністю перейти на інноваційну модель функціонування та розвитку аграрної сфери господарства. Це зумовить посилення конкурентної боротьби на ринку аграрної продукції та інтеграції України у міжнародний економічний простір. Інновації – новостворені або кардинально удосконалені новації, які за ступенем впливу на результати діяльності суб’єктів господарювання принципово відрізняються від існуючих аналогів або ж не мають аналогів взагалі. Сутність інноваційної діяльності в аграрному секторі економіки полягає у розробці і впровадженні в аграрну сферу новітніх методів ведення господарства, застосуванні сучасної техніки, використанні нової кадрової політики.
URI (Уніфікований ідентифікатор ресурсу): http://lib.osau.edu.ua/jspui/handle/123456789/4520
Розташовується у зібраннях:Шевченко (Нікіфорчук) Аліса Анатоліївна

Файли цього матеріалу:
Файл Опис РозмірФормат 
14.pdf568,24 kBAdobe PDFПереглянути/відкрити


Усі матеріали в архіві електронних ресурсів захищені авторським правом, всі права збережені.