DSpace logo
Будь ласка, використовуйте цей ідентифікатор, щоб цитувати або посилатися на цей матеріал: http://lib.osau.edu.ua/jspui/handle/123456789/4516
Назва: КОНЦЕПЦІЯ «НУЛЬОВИХ ВІДХОДІВ» ТА РЕЗУЛЬТАТИ ЇХ ЗАСТОСУВАННЯ В РОЗВИНЕНИХ КРАЇНАХ СВІТУ
Автори: Шевченко А. А., Фірса Д. Р.
Теми: концепція «нульових відходів», розвинені країни світу, екологічна безпека
Дата публікації: 2023
Видавництво: Одеський державний екологічний університет
Бібліографічний опис: Шевченко А. А., Фірса Д. Р. Концепція «нульових відходів» та результати їх застосування у розвинених країнах світу. Євроінтеграція екологічної політики України: мат-ли V Всеукр. наук.-практ. конф. (м. Одеса, 25 - 26 жовтня 2023 р.) / Одеський державний екологічний університет. Одеса, 2023. С. 383-386.
Короткий огляд (реферат): Бурхливий розвиток суспільства в напряму зростання інтенсивності виробництва, з метою забезпечення зростаючих потреб населення, призводить до техногенних змін у довкіллі, що спричинює погіршення екологічної безпеки і викликає багато загроз для існування цивілізації. Забруднення навколишнього середовища є світовою екологічною проблемою. Більшість розвинутих країн усвідомили дану небезпеку і приймають відповідні превентивні заходи з метою мінімізації шкідливого впливу на довкілля і закликають усі інші країни також рухатись за їх прикладом. Разом з тим слід відмітити, що багато країн до кінця не усвідомлюють масштабів екологічної катастрофи.
URI (Уніфікований ідентифікатор ресурсу): http://lib.osau.edu.ua/jspui/handle/123456789/4516
Розташовується у зібраннях:Шевченко (Нікіфорчук) Аліса Анатоліївна

Файли цього матеріалу:
Файл Опис РозмірФормат 
8.pdf832,76 kBAdobe PDFПереглянути/відкрити


Усі матеріали в архіві електронних ресурсів захищені авторським правом, всі права збережені.