DSpace logo
Будь ласка, використовуйте цей ідентифікатор, щоб цитувати або посилатися на цей матеріал: http://lib.osau.edu.ua/jspui/handle/123456789/4515
Назва: АКТУАЛЬНІ ПРОБЛЕМИ ТА ПЕРСПЕКТИВИ РОЗВИТКУ ІННОВАЦІЙНОЇ ДІЯЛЬНОСТІ АГРАРНИХ ПІДПРИЄМСТВ В УКРАЇНІ
Автори: Шевченко А. А., Земляк А. В.
Теми: актуальні проблеми, перспективи розвитку, інноваційна діяльність, аграрні підприємства, Україна
Дата публікації: 2023
Видавництво: НУ Одеська політехніка
Бібліографічний опис: Шевченко А. А., Земляк А. В. Актуальні проблеми та перспективи розвитку інноваційної діяльності аграрних підприємств в Україні. Сучасні управлінські та соціально-економічні аспекти розвитку держави, регіонів та суб’єктів господарювання в умовах трансформації публічного управління - 2023: мат-ли Міжнар. наук.-практ. конф. (м. Одеса, 10 листопада 2023 р.) / Національний університет «Одеська політехніка». Одеса, 2023. С.158-160.
Короткий огляд (реферат): У сучасних умовах масштабна інноваційна діяльність є основою стабільного та ефективного економічного зростання як в окремих галузях, так і в країні в цілому. Теза стосовно підвищення ефективності інноваційної діяльності аграрних підприємств в сучасних умовах має особливе державне значення. Адже тут виробляється майже третина валового внутрішнього продукту країни. Водночас аграрні підприємства в Україні відстають від країн - членів ЄС за показниками продуктивності та ефективності. Тому продуктивність галузі та конкурентоспроможність продукції можна радикально підвищити лише за рахунок інноваційного розвитку.
URI (Уніфікований ідентифікатор ресурсу): http://lib.osau.edu.ua/jspui/handle/123456789/4515
Розташовується у зібраннях:Шевченко (Нікіфорчук) Аліса Анатоліївна

Файли цього матеріалу:
Файл Опис РозмірФормат 
6.pdf533,64 kBAdobe PDFПереглянути/відкрити


Усі матеріали в архіві електронних ресурсів захищені авторським правом, всі права збережені.