DSpace logo
Будь ласка, використовуйте цей ідентифікатор, щоб цитувати або посилатися на цей матеріал: http://lib.osau.edu.ua/jspui/handle/123456789/4475
Назва: СТРАТЕГІЧНЕ УПРАВЛІННЯ ФІНАНСОВИМ ОЗДОРОВЛЕННЯМ ПІДПРИЄМСТВА
Автори: Златов А. О., Петренко О. П.
Теми: стратегічне управління, фінансове оздоровлення підприємства, загроза банкрутства
Дата публікації: 2022
Видавництво: Одеський національний технологічний університет
Бібліографічний опис: Златов А. О., Петренко О. П. Стратегічне управління фінансовим оздоровленням підприємства. Економічні та соціальні аспекти розвитку України на початку ХХІ століття: мат-ли Х Міжнар. наук.-практ. конф. (м. Одеса, 19-20 жовтня 2022 р.). Одеса: Одеський національний технологічний університет, 2022. С. 111-113.
Короткий огляд (реферат): Стратегія фінансового оздоровлення є однією із головних чинників ринкових відносин підприємницької діяльності, запорукою виживання кожного підприємства, збереження статусу конкурентоспроможності з можливістю покращення та підвищення ефективності виробництва, що призводить до укріплення його платоспроможності. Незважаючи на позитивну динаміку показників економіки протягом останніх років, існують проблеми пов’язані із фінансовою кризою. Вона впливає на діяльність українських підприємств і призводить до проблеми загрози банкрутсва. Для усунення цієї загрози та забезпечення подальшого розвитку підприємницької діяльності, необхідно виявити та подолати причини кризових явищ. Це актуалізує проблему проведення фінансового оздоровлення підприємства з метою покращення економічного становища та виведення бізнесу з фінансової кризи. Проблематика розробки стратегії фінансового оздоровлення підприємства є одним з головних чинників для поліпшення його фінансового стану сьогодні та потребує всеобічного дослідження.
URI (Уніфікований ідентифікатор ресурсу): http://lib.osau.edu.ua/jspui/handle/123456789/4475
Розташовується у зібраннях:Петренко Ольга Павлівна

Файли цього матеріалу:
Файл Опис РозмірФормат 
24.pdf618,54 kBAdobe PDFПереглянути/відкрити


Усі матеріали в архіві електронних ресурсів захищені авторським правом, всі права збережені.