DSpace logo
Будь ласка, використовуйте цей ідентифікатор, щоб цитувати або посилатися на цей матеріал: http://lib.osau.edu.ua/jspui/handle/123456789/4469
Назва: КАПІТАЛІЗАЦІЯ БАНКІВ В УМОВАХ КОВІДНОЇ КРИЗИ
Автори: Кобрин Т. А., Петренко О. П.
Теми: капіталізація банків, ковідна криза, зниження прибутку, фінансова криза
Дата публікації: 2022
Видавництво: Центр фінансово-економічних наукових досліджень
Бібліографічний опис: УДК: 336.71 Кобрин Т. А., Петренко О. П. Капіталізація банків в умовах ковідної кризи. Економіка, фінанси, облік та право: актуальні проблеми теорії та практики: зб. тез доповідей Міжнар. наук.-практ. конф. (Полтава, 14 травня 2022 р.): у 2 ч. Полтава: ЦФЕНД, 2022. Ч. 1. С. 20-21.
Короткий огляд (реферат): Спалах COVID-19 спричинив серйозний економічний спад, який завдає все більшого навантаження на банківську систему. Багато домогосподарств і підприємств зіткнулися з серйозними труднощами у виконанні своїх фінансових зобовязань. Як наслідок, портфелі кредитів, цінних паперів та деривативів банків, постали перед серйозним тиском на зниження. Так, в першому кварталі 2020 року шість найбільших банків Уолл-стріт оголосили про різке зниження прибутку через великі резерви на покриття збитків від кредитів. Керівники цих банків висловили крайню невпевненість щодо глибини та термінів економічного спаду.
URI (Уніфікований ідентифікатор ресурсу): http://lib.osau.edu.ua/jspui/handle/123456789/4469
Розташовується у зібраннях:Петренко Ольга Павлівна

Файли цього матеріалу:
Файл Опис РозмірФормат 
30.pdf414,41 kBAdobe PDFПереглянути/відкрити


Усі матеріали в архіві електронних ресурсів захищені авторським правом, всі права збережені.