DSpace logo
Будь ласка, використовуйте цей ідентифікатор, щоб цитувати або посилатися на цей матеріал: http://lib.osau.edu.ua/jspui/handle/123456789/4460
Назва: ЕКОНОМІЧНА БЕЗПЕКА ДЕРЖАВИ
Автори: Петренко О., Поліщук В.
Теми: економічна безпека, фінансова стійкість, стабільність країни
Дата публікації: 2023
Видавництво: Івано-Франківський національний технічний університет нафти і газу
Бібліографічний опис: УДК 351.72 Петренко О., Поліщук В. Економічна безпека держави. Сталий розвиток економіки, суспільства та підприємництва [Ел. ресурс]: мaт-ли Міжнар.наук.-практ. конф., (м. Івано-Франківськ, 27-28 квітня 2023 р.). Львів: Видавець Кошовий Б.-П.О., 2023. С. 103-106.
Короткий огляд (реферат): Економічна безпека — включає багато факторів, які сприяють економічній стабільності та процвітанню країни. Центральним для економічної безпеки є забезпечення країни фінансовою стійкістю для протистояння внутрішнім і зовнішнім кризам, таким як рецесії, стихійні лихаабо геополітичні події. Для досягнення економічної безпеки, країни повинні визначити пріоритети економічної політики, яка сприятиме сталому економічному зростанню, створенню робочих місць і зменшенню нерівності в доходах. Крім того, економічна безпека вимагає запобіжних заходів для захисту критично важливої інфраструктури, безпеки ланцюжків поставок і захисту від кіберзагроз, які можуть порушити економічну діяльність. Це актуалізує проблему вивчення та постійного моніторингу економічної безпеки, як опори соціальної та політичної стабільності країни.
URI (Уніфікований ідентифікатор ресурсу): http://lib.osau.edu.ua/jspui/handle/123456789/4460
Розташовується у зібраннях:Петренко Ольга Павлівна

Файли цього матеріалу:
Файл Опис РозмірФормат 
13.pdf806,44 kBAdobe PDFПереглянути/відкрити


Усі матеріали в архіві електронних ресурсів захищені авторським правом, всі права збережені.