DSpace logo
Будь ласка, використовуйте цей ідентифікатор, щоб цитувати або посилатися на цей матеріал: http://lib.osau.edu.ua/jspui/handle/123456789/4451
Назва: ОЦІНКА ФІНАНСОВОГО СТАНУ КОМПАНІЇ ЯК ІНСТРУМЕНТ СТАЛОГО РОЗВИТКУ
Автори: Трофименко А., Петренко О.
Теми: оцінка, фінансовий стан компанії, сталий розвиток
Дата публікації: 2024
Видавництво: ХНУ ім. В. Н. Каразіна
Бібліографічний опис: Трофименко А., Петренко О. Оцінка фінансового стану компанії як інструмент сталого розвитку. Бізнес-моделі для сталого розвитку: виклики та цифрова трансформація [Електронний ресурс] : тези доповідей Міжнар. наук.-практ. конф. (15-16 лютого 2024 р., м. Харків, Україна). Харків. ХНУ ім. В. Н. Каразіна, 2024. С. 347-349.
Короткий огляд (реферат): Оцінка фінансового стану підприємства виступає як важливий інструмент для прийняття стратегічних рішень, спрямованих на забезпечення сталого розвитку і досягнення успіху в довгостроковій перспективі. Аналіз фінансових показників допомагає виявити потенційні проблеми та ризики, з якими зіштовхується підприємство, оцінити ефективність управління ресурсами, прогнозувати фінансову стійкість підприємства, привернути інвестиції, вдосконалити стратегії розвитку, ідентифікувати сильні та слабкі сторони підприємства. Автори зазначають, що: «Якщо показник не досягає цільового значення, це свідчить про наявність факторів, що перешкоджають досягненню стратегічних цілей».
URI (Уніфікований ідентифікатор ресурсу): http://lib.osau.edu.ua/jspui/handle/123456789/4451
Розташовується у зібраннях:Петренко Ольга Павлівна

Файли цього матеріалу:
Файл Опис РозмірФормат 
2.pdf495,48 kBAdobe PDFПереглянути/відкрити


Усі матеріали в архіві електронних ресурсів захищені авторським правом, всі права збережені.