DSpace logo
Будь ласка, використовуйте цей ідентифікатор, щоб цитувати або посилатися на цей матеріал: http://lib.osau.edu.ua/jspui/handle/123456789/4450
Назва: МОДЕЛЬ ЦИРКУЛЯРНОЇ ЕКОНОМІКИ ЯК ОДНА ЗІ СТАЛИХ ЕКОНОМІЧНИХ БІЗНЕС-МОДЕЛЕЙ
Автори: Кришталевич М., Петренко О.
Теми: модель циркулярної економіки, бізнес-моделі, екологічно чисте виробництво
Дата публікації: 2024
Видавництво: ХНУ ім. В. Н. Каразіна
Бібліографічний опис: Кришталевич М., Петренко О. Модель циркулярної економіки як одна зі сталих економічних бізнес-моделей. Бізнес-моделі для сталого розвитку: виклики та цифрова трансформація [Електронний ресурс] : тези доповідей Міжнар. наук.-практ. конф. (15-16 лютого 2024 р., м. Харків, Україна). Харків. ХНУ ім. В. Н. Каразіна, 2024. С. 199-201.
Короткий огляд (реферат): Реалії сучасного життя вимагають від економіки держав усього світу шукати нові моделі господарювання. Серед актуальних проблем, які постають перед економікою у наш час, можна виділити зачне зростання дефіциту сировини та енергетичних ресурсів, збільшення майданів та полігонів для зберігання виробничих та побутових відходів, а також значне забруднення навколишнього середовища. З цієї причини суспільство має переосмислити звичайні моделі економіки. Отже, в наш час все більше уваги має приділятися концепції циркулярної економіки, яка заснована на принципі дбайливого використання всіх ресурсів, в тому числі і вторинних, безвідходне та екологічно чисте виробництво.
URI (Уніфікований ідентифікатор ресурсу): http://lib.osau.edu.ua/jspui/handle/123456789/4450
Розташовується у зібраннях:Петренко Ольга Павлівна

Файли цього матеріалу:
Файл Опис РозмірФормат 
Петренко О..pdf424,38 kBAdobe PDFПереглянути/відкрити


Усі матеріали в архіві електронних ресурсів захищені авторським правом, всі права збережені.