DSpace logo
Будь ласка, використовуйте цей ідентифікатор, щоб цитувати або посилатися на цей матеріал: http://lib.osau.edu.ua/jspui/handle/123456789/4440
Назва: ЕФЕКТИВНІСТЬ БІОПРЕПАРАТІВ В ЯКОСТІ ЗАСОБІВ ЗАХИСТУ ПОСІВІВ НУТУ
Автори: Парлікокошко М. С., Чепурних В. В., Хабаров Г. В.
Теми: нут, технологія вирощування, біологічні препарати, мінеральне удобрення, продуктивність нуту
Дата публікації: 2023
Видавництво: Одеський державний аграрний університет
Бібліографічний опис: УДК: 635.65:632.9 Парлікокошко М. С., Чепурних В. В., Хабаров Г. В. Ефективність біопрепаратів в якості засобів захисту посівів нуту. Аграрна наука: стан та перспективи розвитку: зб. мат-лів ІІІ Всеукр. наук.-практ. конф. (28-29 листопада 2023 р.). Одеса: ОДАУ, 2023. С. 257-260.
Короткий огляд (реферат): Були досліджені способи запобігання негативному впливу факторів на початкові стадії вегетації нуту та збільшення використання зимових резервів вологи, що сприятиме успішному вирішенню проблеми недостатнього забезпечення вологою під час вегетації, а також підвищенню продуктивності та якості насіння. Для зменшення використання пестицидів у вирощуванні нуту використовувалися раціональні методи захисту. Ефективність була підтверджена у науково обґрунтованих сівозмінах з елементами біологізації. Триразове підживлення посівів нуту у фази: гілкування, початку цвітіння та наливу зерна, з використанням розчинів рідких органо-мінеральних препаратів на основі органічних кислот (наприклад, Фульво ТЕ, Антістрес, Amino mikro) та ЕДТА (наприклад, Полімікростим), виявилось ефективним, забезпечуючи окупність витрат від 3,2 до 5,6 грн за кожну гривню витрат.
URI (Уніфікований ідентифікатор ресурсу): http://lib.osau.edu.ua/jspui/handle/123456789/4440
Розташовується у зібраннях:*НАУКОВІ ПРАЦІ АСПІРАНТІВ*

Файли цього матеріалу:
Файл Опис РозмірФормат 
Ефективність біопрепаратів.pdf776,05 kBAdobe PDFПереглянути/відкрити


Усі матеріали в архіві електронних ресурсів захищені авторським правом, всі права збережені.