DSpace logo
Будь ласка, використовуйте цей ідентифікатор, щоб цитувати або посилатися на цей матеріал: http://lib.osau.edu.ua/jspui/handle/123456789/4408
Назва: РЕАЛІЗАЦІЯ ІННОВАЦІЙНОЇ ДІЯЛЬНОСТІ В УМОВАХ ІНТЕЛЕКТУАЛІЗАЦІЇ АГРАРНОЇ ЕКОНОМІКИ
Автори: Замлинська О. В., Котик Н. М.
Теми: інноваційна діяльнысть, інтелектуалізація, аграрна економіка
Дата публікації: 2023
Видавництво: Одеський національний технологічний університет
Бібліографічний опис: Замлинська О. В., Котик Н. М. Реалізація інноваційної діяльності в умовах інтелектуалізації аграрної економіки. Економічні та соціальні аспекти розвитку України на початку ХХІ століття: мат-ли ХІ Міжнар. наук.-практ. конф. (17-18 жовтня 2023 р.) / Одеський національний технологічний університет. Одеса, 2023. С.139-142.
Короткий огляд (реферат): На основі останніх років досліджень сучасної економічної теорії та практики приходимо до висновку, що термін "інтелектуалізація" використовується у великих та малих контекстах відносно суспільства, економічних систем та їх елементів, галузей народного господарства, суб'єктів господарювання, виробничої та управлінської діяльності, праці, населення, особистості та інших об'єктів дослідження. Однією з найновіших і швидко зростаючих є технологія інтелектуального аналізу даних або технології бізнес-аналітики.
URI (Уніфікований ідентифікатор ресурсу): http://lib.osau.edu.ua/jspui/handle/123456789/4408
Розташовується у зібраннях:Замлинська Ольга Володимирівна

Файли цього матеріалу:
Файл Опис РозмірФормат 
1.pdf786,6 kBAdobe PDFПереглянути/відкрити


Усі матеріали в архіві електронних ресурсів захищені авторським правом, всі права збережені.