DSpace logo
Будь ласка, використовуйте цей ідентифікатор, щоб цитувати або посилатися на цей матеріал: http://lib.osau.edu.ua/jspui/handle/123456789/4404
Назва: ДЕМОГРАФІЧНА КРИЗА В УКРАЇНІ: СУЧАСНІ ВИКЛИКИ ОЛЕКСАНДР ГАЛИЦЬКИЙ, СВІТЛАНА ТИЧКОВА
Автори: Галицький О., Тичкова С.
Теми: демографічна криза, Україна, зменшення чисельності населення
Дата публікації: 2023
Видавництво: Івано-Франківський національний технічний університет нафти i газу
Бібліографічний опис: УДК 314.1 Галицький О., Тичкова С. Демографічна криза в Україні: сучасні виклики. Сталий розвиток економіки, суспільства та підприємництва: матеріали Міжнар. наук.-практ. конф. (м. Івано-Франківськ, 27-28 квітня 2023 р.)/ Івано-Франківський національний технічний університет нафти i газу. 2023. С. 329-331.
Короткий огляд (реферат): Станом на сьогоднішній день в Україні є проблема загальнодержавного рівня - це гостра демографічна криза, яку ще більше посилило повномасштабне вторгнення російської федерації 24 лютого 2022 року. Демографічний фактор наразі є одним із вирішальних чинників забезпечення стабільності та безпеки для розквіту країни, а питання оптимального демографічного росту має розглядатися як один з головних інтересів країни, як фактор, а також наслідок її функціонування.Ріст трудового потенціалу і величина ВНД залежать від демографії працюючого населення та показників демографічного розвитку.
URI (Уніфікований ідентифікатор ресурсу): http://lib.osau.edu.ua/jspui/handle/123456789/4404
Розташовується у зібраннях:Галицький Олександр Миколайович

Файли цього матеріалу:
Файл Опис РозмірФормат 
1.pdf573,11 kBAdobe PDFПереглянути/відкрити


Усі матеріали в архіві електронних ресурсів захищені авторським правом, всі права збережені.