DSpace logo
Будь ласка, використовуйте цей ідентифікатор, щоб цитувати або посилатися на цей матеріал: http://lib.osau.edu.ua/jspui/handle/123456789/4366
Повний запис метаданих
Поле DCЗначенняМова
dc.contributor.authorСусол Р., Стульник І.-
dc.contributor.authorSusol Р., Stulnyk I.-
dc.date.accessioned2024-03-28T13:29:57Z-
dc.date.available2024-03-28T13:29:57Z-
dc.date.issued2023-
dc.identifier.citationУДК 636.2 Сусол Р., Стульник І. Невирішені завдання технології виробництва яловичини в Україні та світі в умовах сьогодення. Аgrarian Bulletin of the Black Sea Littoral. ODAU, 2023. Issue 109. Р. 81-88.uk_UA
dc.identifier.uriDOI 10.37000/abbsl.2023.109.13-
dc.identifier.urihttp://lib.osau.edu.ua/jspui/handle/123456789/4366-
dc.descriptionIt has been established that among the unresolved topical issues of beef production technology in the world are the following: lack of opportunities for rapid increase in livestock due to a number of objective factors; economic instability and cyclicality of pricing policy; negative impact of global warming. Among the unresolved challenges of beef production technology in Ukraine today are the following: lack of a proper market for consumption of elite, "expensive" premium steak meat; need for substantial investments in the beef production business and a long return on investment after 24 months or more; farmers' lack of understanding of the biological needs of cattle and the specifics of beef cattle breeding in particular; "imperfection" of domestic breeding of beef cattle; shortage of highly skilled livestock specialists in beef production; lack of a functioning land market and excessive ploughing of land resources.uk_UA
dc.description.abstractВстановлено, що серед невирішених актуальних завдань технології виробництва яловичини в світі слід виділити наступні: відсутність можливості до швидкого нарощування поголів’я через низку об’єктивних чинників; економічна нестабільність та циклічність цінової політики; негативний вплив глобального потепління. Серед невирішених актуальних завдань технології виробництва яловичини в умовах сьогодення в Україні слід виділити наступні: відсутність належного ринку споживання елітного, «дорогого» стейкового м’яса преміум класу; потреба у суттєвих інвестиціях у бізнес з виробництва яловичини та тривале повернення капіталовкладень через 24 місяці і більше; нерозуміння фермерами біологічних потреб великої рогатої худоби та специфіки м’ясного скотарства зокрема; «недосконалість» вітчизняної селекції худоби м’ясного напрямку; дефіцит висококваліфікованих фахівців-тваринників з виробництва яловичини; відсутність функціонуючого ринку землі та надмірна розораність земельних ресурсів.uk_UA
dc.language.isoukuk_UA
dc.publisherОдеський державний аграрний університетuk_UA
dc.subjectвиробництво яловичини, завдання, проблеми, перспективиuk_UA
dc.subjectbeef production, tasks, problems, prospectsuk_UA
dc.titleНЕВИРІШЕНІ ЗАВДАННЯ ТЕХНОЛОГІЇ ВИРОБНИЦТВА ЯЛОВИЧИНИ В УКРАЇНІ ТА СВІТІ В УМОВАХ СЬОГОДЕННЯuk_UA
dc.title.alternativeUNRESOLVED PROBLEMS OF BEEF PRODUCTION TECHNOLOGY IN UKRAINE AND THE WORLD IN THE CURRENT CONDITIONSuk_UA
dc.typeArticleuk_UA
Розташовується у зібраннях:Сусол Руслан Леонідович

Файли цього матеріалу:
Файл Опис РозмірФормат 
15.pdf442,28 kBAdobe PDFПереглянути/відкрити


Усі матеріали в архіві електронних ресурсів захищені авторським правом, всі права збережені.