DSpace logo
Будь ласка, використовуйте цей ідентифікатор, щоб цитувати або посилатися на цей матеріал: http://lib.osau.edu.ua/jspui/handle/123456789/4363
Назва: EVALUATION OF CAROTINE CONTENT IN COMBINED FEEDS
Інші назви: ОЦІНКА ВМІСТУ КАРОТИНУ В КОМБІКОРМАХ
Автори: Dudarev I., Uminsky S., Moskalyuk А., Zhitkov S.
Дударев І., Уминський С., Москалюк А., Житков С.
Теми: compound feed, carotene, method, analysis, substance
комбікорм, каротин, метод, аналіз, речовина
Дата публікації: 2023
Видавництво: Одеський державний аграрний університет
Бібліографічний опис: UDC 636.085.55.4 Dudarev I., Uminsky S., Moskalyuk А., Zhitkov S. Evaluation of carotine content in combined feeds. Аgrarian Bulletin of the Black Sea Littoral. ODAU, 2023. Issue 109. Р. 66-68.
Короткий огляд (реферат): Further increase in the productivity of agricultural animals and poultry is based on the use of compound feed balanced in terms of nutrients, vitamin, amino acid and mineral composition that meet zootechnical requirements. Protein-vitamin and mineral-feed additives play a special role in the production of complete feed, the lack of which in the feed ration leads to a significant disruption of metabolic processes in the body of farm animals and poultry. Production of balanced feeds allows to increase efficiency the use of compound feed when fattening consumers, therefore the main task of the development of feed production is to solve problems related to the filling of vital substances in the composition of compound feed produced. The basis for increasing the productivity of animal husbandry is related to the use of compound feed, which is balanced in terms of vitamin, mineral, amino acid and other constituent components that are necessary in the composition of the produced products. Protein-vitamin and mineral-feed additives play a special role in the production of complete feed, the lack of which in the feed ration leads to a significant disruption of metabolic processes in the body of farm animals and poultry.
Опис: Подальше підвищення продуктивності сільськогосподарських тварин і птиці засноване на використанні комбікормів, збалансованих за поживними речовинами, вітамінним, амінокислотним і мінеральним складом, що задовольняють зоотехнічні вимоги. При виробленні повнораційних комбікормів особливу роль грають білково-вітамінні та мінерально-кормові добавки, нестача яких у кормовому раціоні призводить до суттєвого порушення обмінних процесів в організмі сільськогосподарських тварин і птиці. Виробництво збалансованих кормів дозволяє збільшити ефективність застосування комбікормів при відгодівлі споживачів, тому основним завданням розвитку кормовиробництва є вирішення завдань пов'язаних з наповненням життєво важливих речовин у складі комбікормів, що виробляються. Основа збільшення ефективності продуктивності тваринництва пов'язана з використанням комбікормів, які збалансовані за вітамінним, мінеральним, амінокислотним та іншими складовими компонентами, які є необхідними у складі виробленої продукції. При виробленні повнораційних комбікормів особливу роль грають білково-вітамінні та мінерально-кормові добавки, нестача яких у кормовому раціоні призводить до суттєвого порушення обмінних процесів в організмі сільськогосподарських тварин і птиці.
URI (Уніфікований ідентифікатор ресурсу): http://lib.osau.edu.ua/jspui/handle/123456789/4363
Розташовується у зібраннях:Дударев Ігор Іванович

Файли цього матеріалу:
Файл Опис РозмірФормат 
12.pdf329,09 kBAdobe PDFПереглянути/відкрити


Усі матеріали в архіві електронних ресурсів захищені авторським правом, всі права збережені.