DSpace logo
Будь ласка, використовуйте цей ідентифікатор, щоб цитувати або посилатися на цей матеріал: http://lib.osau.edu.ua/jspui/handle/123456789/433
Повний запис метаданих
Поле DCЗначенняМова
dc.contributor.authorДруз’як В.Г., Друз'як В.В, Пономарева Н.В.-
dc.date.accessioned2016-04-18T08:46:35Z-
dc.date.available2016-04-18T08:46:35Z-
dc.date.issued2008-
dc.identifier.citationУДК 633.1 324: 631.5 Друз’як В.Г. Про методику визначення тривалості стадії яровизації та строків сівби озимої пшениці / Друз’як В.Г., Друзьяк В.В., Пономарева Н.В. // Селекція і насінництво. - 2008. - Випуск 96. - C.80-88.ru
dc.identifier.urihttp://hdl.handle.net/123456789/433-
dc.descriptionIt is shown, that the methods of definition of the duration of a stage for yarovization of winter wheat at the temperature from 0 up to 20С does not give the representative periods, given for definition, of sowing of new sorts of a winter wheat, as the norm of response on the periods of sowing dates of modern sorts has not precise dependence on a level of need (requirement) of yarovization and photoperiodic sensitivity. The best crop in the conditions of the Steppe in the majority of new sorts is formed at sowing from September 25 till October 5.ru
dc.description.abstractПоказано, що методика визначення тривалості стадії яровизації озимої пшениці при температурі від 0 до 20С не дає репрезентативних даних для визначення строків сівби нових сортів озимої пшениці, так як норма реакції на строки сівби сучасних сортів не має чіткої залежності від рівнів потреби в яровизації і фоточутливості. В умовах Степу найвищий урожай більшості нових сортів формується при сівбі з 25 вересня по 5 жовтня.ru
dc.description.abstractПоказано, что методика определения продолжительности стадии яровизации озимой пшеницы при температуре от 0 до 20С не дает репрезентативных данных для определения сроков сева новых сортов озимой пшеницы, так как норма реакции на сроки посева современных сортов не имеет четкой зависимости от уровня потребности яровизации и фотопериодической чувствительности. Наивысший урожай в условиях Степи большинства новых сортов формируется при посеве с 25 сентября по 5 октября.ru
dc.description.abstractIt is shown, that the methods of definition of the duration of a stage for yarovization of winter wheat at the temperature from 0 up to 20С does not give the representative periods, given for definition, of sowing of new sorts of a winter wheat, as the norm of response on the periods of sowing dates of modern sorts has not precise dependence on a level of need (requirement) of yarovization and photoperiodic sensitivity. The best crop in the conditions of the Steppe in the majority of new sorts is formed at sowing from September 25 till October 5.ru
dc.language.isoukru
dc.publisherСелекція і насінництво, 2008. Випуск 96.ru
dc.subjectОзима пшеницяru
dc.subjectЯровизація, температура повітря, фотоперіодична чутливість, строки сівби, норма реакції, урожайність, стабільність і адаптивністьru
dc.titleПРО МЕТОДИКУ ВИЗНАЧЕННЯ ТРИВАЛОСТІ СТАДІЇ ЯРОВИЗАЦІЇ ТА СТРОКІВ СІВБИ ОЗИМОЇ ПШЕНИЦІru
dc.typeArticleru
Розташовується у зібраннях:*НАУКОВІ СТАТТІ РІЗНИХ АВТОРІВ*

Файли цього матеріалу:
Файл Опис РозмірФормат 
9(1).pdf230,91 kBAdobe PDFПереглянути/відкрити


Усі матеріали в архіві електронних ресурсів захищені авторським правом, всі права збережені.