DSpace logo
Будь ласка, використовуйте цей ідентифікатор, щоб цитувати або посилатися на цей матеріал: http://lib.osau.edu.ua/jspui/handle/123456789/4335
Назва: УПРАВЛІННЯ ІННОВАЦІЙНОЮ ДІЯЛЬНІСТЮ АГРАРНИХ ПІДПРИЄМСТВ В УМОВАХ НЕСТАБІЛЬНОСТІ ЗОВНІШНЬОГО СЕРЕДОВИЩА
Автори: Реутська Г. В., Лівінський А. І.
Теми: управління інноваційною діяльністю, аграрні підприємства, нестабільність зовнішнього середовища
Дата публікації: 2023
Видавництво: Одеський державний аграрний університет
Бібліографічний опис: УДК: 338.43:330.322:001.895 Реутська Г. В., Лівінський А. І. Управління інноваційною діяльністю аграрних підприємств в умовах нестабільності зовнішнього середовища. Актуальні аспекти розвитку науки і освіти: зб. мат-лів III Міжнар. наук.-практ. конф. (м. Одеса, 09-10 листопада 2023 р.). Одеса, ОДАУ. 2023. С. 585-587.
Короткий огляд (реферат): В сучасних умовах значної нестабільності зовнішнього середовища функціонування аграрних підприємств вкрай важливим є ефективне управління їх інноваційною діяльністю. При цьому інновації в цьому аспекті розглядаються не тільки як засіб для зростання економічної ефективності ведення діяльності господарств, а й в першу чергу як засіб пристосування до нових реалій зовнішнього середовища, як економічних, так і політичних, екологічних, соціальних. Вони сприяють росту конкурентоспроможності вітчизняної аграрної продукції та інтеграції в європейський економічний простір.
URI (Уніфікований ідентифікатор ресурсу): http://lib.osau.edu.ua/jspui/handle/123456789/4335
Розташовується у зібраннях:Лівінський Анатолій Іванович

Файли цього матеріалу:
Файл Опис РозмірФормат 
Лівінський А. І..pdf569,85 kBAdobe PDFПереглянути/відкрити


Усі матеріали в архіві електронних ресурсів захищені авторським правом, всі права збережені.