DSpace logo
Будь ласка, використовуйте цей ідентифікатор, щоб цитувати або посилатися на цей матеріал: http://lib.osau.edu.ua/jspui/handle/123456789/4323
Назва: АКТУАЛЬНІ ПИТАННЯ ОРГАНІЗАЦІЇ ОБЛІКУ АМОРТИЗАЦІЙНИХ ВІДРАХУВАНЬ
Автори: 
Гнатьєва Т. М., Михайленко О. В.
Теми: організація обліку, амортизаційні відрахування, відтворення основних засобів
Дата публікації: 2023
Видавництво: Одеський державний аграрний університет
Бібліографічний опис: УДК 657.421 Гнатьєва Т. М., Михайленко О. В. Актуальні питання організації обліку амортизаційних відрахувань. Актуальні аспекти розвитку науки і освіти: зб. мат-лів III Міжнар. наук.-практ. конф. (м. Одеса, 09-10 листопада 2023 р.). Одеса, ОДАУ. 2023. С. 499-501.
Короткий огляд (реферат): Амортизація є основним джерелом відтворення основних засобів. Питання обліку амортизації основних засобів є предметом особливого інтересу для економічної науки. Це пов'язано з тим, що амортизація, як економічна категорія, виступає одночасно і витратами виробництва, і джерелом відтворення, впливаючи таким чином на широке коло економічних показників, включаючи собівартість, ціни, прибуток, податки та кількісну і якісну оцінку виробничого потенціалу. Відсутність наукового підходу до розробки механізмів відтворення основних засобів призвела до значного погіршення стану активів. Тому питання вибору моделі для подальшого розвитку всієї системи бухгалтерського та податкового обліку, в тому числі обліку амортизації, є надзвичайно важливим.
URI (Уніфікований ідентифікатор ресурсу): http://lib.osau.edu.ua/jspui/handle/123456789/4323
Розташовується у зібраннях:*НАУКОВІ СТАТТІ РІЗНИХ АВТОРІВ*

Файли цього матеріалу:
Файл Опис РозмірФормат 
Гнатьєва Т. М..pdf572,18 kBAdobe PDFПереглянути/відкрити


Усі матеріали в архіві електронних ресурсів захищені авторським правом, всі права збережені.