DSpace logo
Будь ласка, використовуйте цей ідентифікатор, щоб цитувати або посилатися на цей матеріал: http://lib.osau.edu.ua/jspui/handle/123456789/4301
Назва: ЕЛЕКТРОННІ ТАХЕОМЕТРИ, ЛАЗЕРНІ СКАНЕРИ, МУЛЬТИСТАНЦІЯ: ПОРІВНЯЛЬНИЙ АНАЛІЗ
Автори: Короленко І. С., Мурга М. І., Заблоцька І. О., Булишева Д. В.
Теми: електронний тахеометр, лазерне сканування, мультистанція
Дата публікації: 2023
Видавництво: Одеський державний аграрний університет
Бібліографічний опис: УДК 528.5 Короленко І. С., Мурга М. І., Заблоцька І. О., Булишева Д. В. Електронні тахеометри, лазерні сканери, мультистанція: порівняльний аналіз. Актуальні аспекти розвитку науки і освіти: зб. мат-лів III Міжнар. наук.-практ. конф. (м. Одеса, 09-10 листопада 2023 р.). Одеса, ОДАУ. 2023. С. 361-363.
Короткий огляд (реферат): Тахеометр — це сучасний геодезичний прилад, який поєднує електронний теодоліт з електронним далекоміром. Тахеометри зазвичай використовують геодезисти та інженери – будівельники для збору даних для будівництва будівель, доріг, зйомки меж, топографічної зйомки. Також ними користуються археологи під час розкопок для картографування руїн та вимірювання артефактів. Розглянуто електронні тахеометри, лазерне сканування та мультистанцію. Вказано на переваги та недоліки цих приладів. Визначено який зі способів знімання земної поверхні є більш вигідним.
URI (Уніфікований ідентифікатор ресурсу): http://lib.osau.edu.ua/jspui/handle/123456789/4301
Розташовується у зібраннях:Булишева Дар’я Володимирівна

Файли цього матеріалу:
Файл Опис РозмірФормат 
Булишева Д. В..pdf589,21 kBAdobe PDFПереглянути/відкрити


Усі матеріали в архіві електронних ресурсів захищені авторським правом, всі права збережені.