DSpace logo
Будь ласка, використовуйте цей ідентифікатор, щоб цитувати або посилатися на цей матеріал: http://lib.osau.edu.ua/jspui/handle/123456789/4300
Назва: ОРГАНІЗАЦІЯ ЗЕМЛЕУСТРОЮ З УРАХУВАННЯМ ЕКОЛОГІЧНИХ ЧИННИКІВ
Автори: Іванюк Б. Д., Панасюк О. П.
Теми: організація землеустрою, екологічні чинники, ефективне землекористування
Дата публікації: 2023
Видавництво: Одеський державний аграрний університет
Бібліографічний опис: УДК 332.3:502/504 Іванюк Б. Д., Панасюк О. П. Організація землеустрою з урахуванням екологічних чинників. Актуальні аспекти розвитку науки і освіти: зб. мат-лів III Міжнар. наук.-практ. конф. (м. Одеса, 09-10 листопада 2023 р.). Одеса, ОДАУ. 2023. С. 354-357.
Короткий огляд (реферат): У цій статті досліджено питання врахування українською практикою землеустрою екологічних аспектів та їх впливу на навколишнє середовище і сталий розвиток країни. На тлі глобальних екологічних викликів, таких як зміна клімату, втрата біорізноманіття та погіршення якості довкілля, важливо розробити та реалізувати ефективні стратегії та політики, які дозволять зберегти природні ресурси та забезпечити стійке майбутнє для наших нащадків. Метою дослідження стала нагальна потреба істотних змін у господарській діяльності та природокористуванні, які б враховували вплив природних і антропогенних чинників на агроекологічний стан земель. Дослідження полягає в організації землеустрою з урахуванням екологічних факторів України. Ми прагнемо оцінити, наскільки успішно Україна інтегрує аспекти екології у практику землеустрою, а також виявити виклики та можливості, з якими стикаються органи управління земельними ресурсами та органи охорони навколишнього середовища.
URI (Уніфікований ідентифікатор ресурсу): http://lib.osau.edu.ua/jspui/handle/123456789/4300
Розташовується у зібраннях:Панасюк Ольга Пантеліївна

Файли цього матеріалу:
Файл Опис РозмірФормат 
Іванюк, Панасюк.pdf753,56 kBAdobe PDFПереглянути/відкрити


Усі матеріали в архіві електронних ресурсів захищені авторським правом, всі права збережені.