DSpace logo
Будь ласка, використовуйте цей ідентифікатор, щоб цитувати або посилатися на цей матеріал: http://lib.osau.edu.ua/jspui/handle/123456789/4284
Назва: ОСОБЛИВОСТІ СУЧАСНИХ МЕХАНІЗОВАНИХ МИЙНИХ УСТАНОВОК ДЛЯ МИТТЯ АВТОТРАНСПОРТНИХ ЗАСОБІВ
Автори: Ніколаєв А. І., Домущі Д. П., Устуянов П. Д.
Теми: механізовані мийні установки, миття автотранспортних засобів
Дата публікації: 2023
Видавництво: Одеський державний аграрний університет
Бібліографічний опис: УДК 656.13 Ніколаєв А. І., Домущі Д. П., Устуянов П. Д. Особливості сучасних механізованих мийних установок для миття автотранспортних засобів. Актуальні аспекти розвитку науки і освіти: зб. мат-лів III Міжнар. наук.-практ. конф. (м. Одеса, 09-10 листопада 2023 р.). Одеса, ОДАУ. 2023. С. 296-298.
Короткий огляд (реферат): До технічне обслуговування автотранспортних засобів – АТЗ (легкових та вантажних автомобілів, автобусів, спеціальної автомобільної техніки), входять операції, які залежно від характеру та умов виконання об’єднують у певні групи та охоплюють цикл робіт технічної профілактики. Це такі групи робіт, як: прибирально-мийні, регулювальні і заправні, кріпильні, контрольно-діагностичні, мастильні. Ці роботи необхідно виконувати якісно, з високою продуктивністю та найменшою собівартістю. А для цього треба використовувати надсучасні технології, обладнання та засоби миття.
URI (Уніфікований ідентифікатор ресурсу): http://lib.osau.edu.ua/jspui/handle/123456789/4284
Розташовується у зібраннях:Домущі Дмитро Панасович

Файли цього матеріалу:
Файл Опис РозмірФормат 
Домущі, Устуянов.pdf637,79 kBAdobe PDFПереглянути/відкрити


Усі матеріали в архіві електронних ресурсів захищені авторським правом, всі права збережені.