DSpace logo
Будь ласка, використовуйте цей ідентифікатор, щоб цитувати або посилатися на цей матеріал: http://lib.osau.edu.ua/jspui/handle/123456789/4280
Назва: ЗАРУБІЖНИЙ ДОСВІД ВИКОРИСТАННЯ ВІДПРАЦЬОВАНОЇ ОЛИВИ
Автори: Малетін А. В., Гуславський А. В., Домущі Д. П.
Теми: зарубіжний досвід, використання відпрацьованої оливи, збереження енергетичних ресурсів
Дата публікації: 2023
Видавництво: Одеський державний аграрний університет
Бібліографічний опис: УДК 656.13:621.892 Малетін А. В., Гуславський А. В., Домущі Д. П. Зарубіжний досвід використання відпрацьованої оливи. Актуальні аспекти розвитку науки і освіти: зб. мат-лів III Міжнар. наук.-практ. конф. (м. Одеса, 09-10 листопада 2023 р.). Одеса, ОДАУ. 2023. С. 287-289.
Короткий огляд (реферат): Збирання, зберігання, транспортування, облік і звітність про відпрацьовані оливи та інші нафтопродуктів в агропромисловому виробництві проводять з метою їх повторного використання, збереження енергетичних ресурсів, а також запобігання забрудненню навколишнього середовища. В сільськогосподарських підприємствах під час роботи техніки (тракторів, комбайнів, транспортних засобів та інших машин і обладнання, які використовують оливи різного призначення – моторні, трансмісійні, гідравлічні та інших видів), в оливах накопичуються забруднюючі домішки, такі як: продукти зношення, пил та волога.
URI (Уніфікований ідентифікатор ресурсу): http://lib.osau.edu.ua/jspui/handle/123456789/4280
Розташовується у зібраннях:Домущі Дмитро Панасович

Файли цього матеріалу:
Файл Опис РозмірФормат 
Домущі Д. П..pdf620,94 kBAdobe PDFПереглянути/відкрити


Усі матеріали в архіві електронних ресурсів захищені авторським правом, всі права збережені.