DSpace logo
Будь ласка, використовуйте цей ідентифікатор, щоб цитувати або посилатися на цей матеріал: http://lib.osau.edu.ua/jspui/handle/123456789/4259
Назва: СУЧАСНІ ТЕХНОЛОГІЇ ГОДІВЛІ РИБ
Автори: Бова А. О., Найдіч О. В., Скрипка Г. А., Кірович Н. О., Ясько В. М.
Теми: риба, годівля, корм
Дата публікації: 2023
Видавництво: Одеський державний аграрний університет
Бібліографічний опис: УДК: 639.3.043 Бова А. О., Найдіч О. В., Скрипка Г. А., Кірович Н. О., Ясько В. М. Сучасні технології годівлі риб. Актуальні аспекти розвитку науки і освіти: зб. мат-лів III Міжнар. наук.-практ. конф. (м. Одеса, 09-10 листопада 2023 р.). Одеса, ОДАУ. 2023. С. 188-189.
Короткий огляд (реферат): Інноваційні технології годівлі риб використовують для поліпшення якості та ефективності господарювання. Вони включають автоматизовані системи годівлі, впровадження систем аквакультур з контрольованим середовищем, а також сучасні методи моніторингу здоров’я риби та якості води. Автоматичні системи годівлі корму використовують для точного та ефективного годування риб. Вони включають автоматичні подачі корму, котрі регулюють частоту і кількість їжі, що надходить до водойм, які потрібні рибам, можуть використовуватися датчики, що визначають поведінку та апетит, вагу та розміри риб.
URI (Уніфікований ідентифікатор ресурсу): http://lib.osau.edu.ua/jspui/handle/123456789/4259
Розташовується у зібраннях:Найдіч Ольга Володимирівна

Файли цього матеріалу:
Файл Опис РозмірФормат 
Найдіч О..pdf392,42 kBAdobe PDFПереглянути/відкрити


Усі матеріали в архіві електронних ресурсів захищені авторським правом, всі права збережені.