DSpace logo
Будь ласка, використовуйте цей ідентифікатор, щоб цитувати або посилатися на цей матеріал: http://lib.osau.edu.ua/jspui/handle/123456789/4239
Назва: ПОДАТОК З ДОХОДІВ ФІЗИЧНИХ ОСІБ: СУЧАСНИЙ СТАН ТА ТРЕНДИ СПРАВЛЯННЯ
Автори: Прутіян Т. Ю., Крюкова І. О.
Теми: податок з доходів фізичних осіб, види податків, обов’язкові платежі
Дата публікації: 2023
Видавництво: Одеський державний аграрний університет
Бібліографічний опис: Прутіян Т. Ю., Крюкова І. О. Податок з доходів фізичних осіб: сучасний стан та тренди справляння. Браславські читання. Економіка ХХІ століття: національний та глобальний виміри: зб. мат-лів І Міжнар. наук.-практ. конф. (м. Одеса. 1 листопада 2023 р.). Одеса, ОДАУ. 2023. С. 265-268.
Короткий огляд (реферат): Податок на доходи фізичних осіб (ПФДО) – один з найстаріших та найбільш розповсюджених у світі видів податків та обов’язкових платежів. Відіграючи винятково важливу роль у формуванні надходжень до централізованих фондів грошових ресурсів, ПДФО є важливою складовою фінансових систем національних економік, інструментом регулювання соціально-економічних відносин та забезпечення стабільності у суспільстві. ПДФО має вагоме значення для формування податкових потоків держави та наповнення цільових фондів грошових ресурсів країни. Важливість та значення ПДФО для національної економіки та економіки регіонів визначається його ключовими характеристиками.
URI (Уніфікований ідентифікатор ресурсу): http://lib.osau.edu.ua/jspui/handle/123456789/4239
Розташовується у зібраннях:Крюкова Ірина Олександрівна

Файли цього матеріалу:
Файл Опис РозмірФормат 
Крюкова І. О..pdf718,29 kBAdobe PDFПереглянути/відкрити


Усі матеріали в архіві електронних ресурсів захищені авторським правом, всі права збережені.