DSpace logo
Будь ласка, використовуйте цей ідентифікатор, щоб цитувати або посилатися на цей матеріал: http://lib.osau.edu.ua/jspui/handle/123456789/4238
Назва: ЦИФРОВЕ ОПОДАТКУВАННЯ – ІНОВАЦІЙНІ ТЕНДЕНЦІЇ МАЙБУТНЬОГО
Автори: 
Праведна А. Г., Замлинський В. А.
Теми: цифрове оподаткування, іноваційні тенденції, цифрова економіка
Дата публікації: 2023
Видавництво: Одеський державний аграрний університет
Бібліографічний опис: Праведна А. Г., Замлинський В. А. Цифрове оподаткування – іноваційні тенденції майбутнього. Браславські читання. Економіка ХХІ століття: національний та глобальний виміри: зб. мат-лів І Міжнар. наук.-практ. конф. (м. Одеса. 1 листопада 2023 р.). Одеса, ОДАУ. 2023. С. 263-265.
Короткий огляд (реферат): Цифровізація є однією з найбільш динамічних тенденцій в сучасному світі, яка значно змінює економічну, соціальну та політичну реальність. Одним з ключових аспектів втручання цифрової економіки є оподаткування, яке стає все складнішим та потребує нових підходів та регулювання. Наразі на практиці активно застосовуються різноманітні цифрові технології, що дозволяють оптимізувати ведення обліку та покращити рівень захисту даних. В Україні процес диджиталізації ще перебуває на етапі розвитку, хоча впровадження цифрових технологій в економічну сферу затверджене нормативно-правовими документами.
URI (Уніфікований ідентифікатор ресурсу): http://lib.osau.edu.ua/jspui/handle/123456789/4238
Розташовується у зібраннях:*НАУКОВІ СТАТТІ РІЗНИХ АВТОРІВ*

Файли цього матеріалу:
Файл Опис РозмірФормат 
Праведна, Замлинський.pdf571,23 kBAdobe PDFПереглянути/відкрити


Усі матеріали в архіві електронних ресурсів захищені авторським правом, всі права збережені.