DSpace logo
Будь ласка, використовуйте цей ідентифікатор, щоб цитувати або посилатися на цей матеріал: http://lib.osau.edu.ua/jspui/handle/123456789/4236
Назва: ОБЛІКОВО-АНАЛІТИЧНЕ ЗАБЕЗПЕЧЕННЯ ЯК ФАКТОР РОЗВИТКУ ЕКОНОМІКИ
Автори: 
Гура Ю. А., Замлинський В. А.
Теми: обліково-аналітичне забезпечення, розвиток економіки, фінансова стійкість підприємств
Дата публікації: 2023
Видавництво: Одеський державний аграрний університет
Бібліографічний опис: Гура Ю. А., Замлинський В. А. Обліково-аналітичне забезпечення як фактор розвитку економіки. Браславські читання. Економіка ХХІ століття: національний та глобальний виміри: зб. мат-лів І Міжнар. наук.-практ. конф. (м. Одеса. 1 листопада 2023 р.). Одеса, ОДАУ. 2023. С. 238-241.
Короткий огляд (реферат): Сучасний світ вимагає ефективного управління ресурсами та фінансами як на рівні окремих підприємств, так і на рівні глобальної економіки. Облік, аудит та оподаткування впливають на фінансову стійкість підприємств, сприяють збільшенню довіри інвесторів та споживачів, а також мають значний вплив на фінансові ресурси держави. Розуміння цих процесів допомагає покращити управління фінансами підприємств та сприяє сталому економічному розвитку. Облік є ключовим фактором розвитку економіки, оскільки він допомагає систематично фіксувати та аналізувати фінансову інформацію підприємства.
URI (Уніфікований ідентифікатор ресурсу): http://lib.osau.edu.ua/jspui/handle/123456789/4236
Розташовується у зібраннях:*НАУКОВІ СТАТТІ РІЗНИХ АВТОРІВ*

Файли цього матеріалу:
Файл Опис РозмірФормат 
Гура, Замлинський.pdf639,78 kBAdobe PDFПереглянути/відкрити


Усі матеріали в архіві електронних ресурсів захищені авторським правом, всі права збережені.