DSpace logo
Будь ласка, використовуйте цей ідентифікатор, щоб цитувати або посилатися на цей матеріал: http://lib.osau.edu.ua/jspui/handle/123456789/4235
Назва: НАПРЯМКИ УДОСКОНАЛЕННЯ СПРОЩЕНОЇ СИСТЕМИ ОПОДАТКУВАННЯ В УКРАЇНІ
Автори: Василинич Т. О., Найда А. В.
Теми: спрощена система, оподаткування в Україні, податкове навантаження, розвиток бізнесу
Дата публікації: 2023
Видавництво: Одеський державний аграрний університет
Бібліографічний опис: Василинич Т. О., Найда А. В. Напрямки удосконалення спрощеної системи оподаткування в Україні. Браславські читання. Економіка ХХІ століття: національний та глобальний виміри: зб. мат-лів І Міжнар. наук.-практ. конф. (м. Одеса. 1 листопада 2023 р.). Одеса, ОДАУ. 2023. С. 234-237.
Короткий огляд (реферат): Спрощена система оподаткування малого підприємництва є однією з ключових складових податкової політики в Україні, оскільки вона відіграє важливу роль у розвитку національної економіки. Засновниками системи спрощеного оподаткування в Україні є саме суб’єкти малого підприємництва, які володіють підприємствами з обмеженою кількістю співробітників та оборотом. Для цих підприємців спрощена система оподаткування стала чудовим інструментом, який спрощує процедури податкового обліку та зменшує податкове навантаження, що дозволяє їм фокусуватися на розвитку свого бізнесу.
URI (Уніфікований ідентифікатор ресурсу): http://lib.osau.edu.ua/jspui/handle/123456789/4235
Розташовується у зібраннях:Найда Андрій Васильович

Файли цього матеріалу:
Файл Опис РозмірФормат 
Найда А..pdf752,76 kBAdobe PDFПереглянути/відкрити


Усі матеріали в архіві електронних ресурсів захищені авторським правом, всі права збережені.