DSpace logo
Будь ласка, використовуйте цей ідентифікатор, щоб цитувати або посилатися на цей матеріал: http://lib.osau.edu.ua/jspui/handle/123456789/4232
Назва: ОСОБЛИВОСТІ АГРОІННОВАЦІЙНОЇ ДІЯЛЬНОСТІ НА СУЧАСНОМУ ЕТАПІ
Автори: Шевченко А. А., Фірса Д. Р.
Теми: агроінноваційна діяльність, сучасний етап, виклики і труднощі, погіршення безпекової ситуації
Дата публікації: 2023
Видавництво: Одеський державний аграрний університет
Бібліографічний опис: Шевченко А. А., Фірса Д. Р. Особливості агроінноваційної діяльності на сучасному етапі. Браславські читання. Економіка ХХІ століття: національний та глобальний виміри: зб. мат-лів І Міжнар. наук.-практ. конф. (м. Одеса. 1 листопада 2023 р.). Одеса, ОДАУ. 2023. С. 192-195.
Короткий огляд (реферат): Господарювання аграріїв в Україні на сучасному етапі в умовах війни стикається з великими викликами і труднощами через безпекові, економічні та соціальні обмеження. Війна в Україні спричинила серйозні зміни в сільському господарстві та вплинула на умови господарювання аграріїв: погіршення безпекової ситуації в деяких регіонах України; обмеження доступу аграріїв до їхніх сільськогосподарських земель; зменшення обсягів виробництва і зниження доходів аграріїв через псування урожаїв, зниження доступу до ринків та збільшення витрат на безпеку; проблеми із забезпеченням персоналом; зміни в попиті на продукцію.
URI (Уніфікований ідентифікатор ресурсу): http://lib.osau.edu.ua/jspui/handle/123456789/4232
Розташовується у зібраннях:Шевченко (Нікіфорчук) Аліса Анатоліївна

Файли цього матеріалу:
Файл Опис РозмірФормат 
Шевченко А..pdf707,44 kBAdobe PDFПереглянути/відкрити


Усі матеріали в архіві електронних ресурсів захищені авторським правом, всі права збережені.