DSpace logo
Будь ласка, використовуйте цей ідентифікатор, щоб цитувати або посилатися на цей матеріал: http://lib.osau.edu.ua/jspui/handle/123456789/4229
Назва: УПРАВЛІННЯ РОЗВИТКОМ ВИРОБНИЧОГО ПОТЕНЦІАЛУ АГРАРНОГО ПІДПРИЄМСТВА В УМОВАХ ОБМЕЖЕНОСТІ РЕСУРСІВ
Автори: Левіна-Костюк М. О., Колєснік М. М.
Теми: управління розвитком, виробничий потенціал, аграрне підприємство, обмеженість ресурсів
Дата публікації: 2023
Видавництво: Одеський державний аграрний університет
Бібліографічний опис: Левіна-Костюк М. О., Колєснік М. М. Управління розвитком виробничого потенціалу аграрного підприємства в умовах обмеженості ресурсів. Браславські читання. Економіка ХХІ століття: національний та глобальний виміри: зб. мат-лів І Міжнар. наук.-практ. конф. (м. Одеса. 1 листопада 2023 р.). Одеса, ОДАУ. 2023.С. 162-164.
Короткий огляд (реферат): В сучасних реаліях ведення економічної діяльності в умовах воєнного стану існує високий ступінь невизначеності та обмеженості ресурсів. За таких обставин прийняття виважених та ефективних управлінських рішень набуває особливого значення. Використання та оновлення інструментів управління, швидкість реакції на зміни, вірні пріоритети та послідовність дій при прийнятті управлінських рішень надають можливість ефективно працювати аграрним підприємствам не зважаючи на надскладні умови. Основними засадами для забезпечення розвитку, при цьому слугує виробничий потенціал суб’єкту агробізнесу.
URI (Уніфікований ідентифікатор ресурсу): http://lib.osau.edu.ua/jspui/handle/123456789/4229
Розташовується у зібраннях:Левіна-Костюк Марія Олександрівна

Файли цього матеріалу:
Файл Опис РозмірФормат 
Левіна-Костюк М..pdf486,09 kBAdobe PDFПереглянути/відкрити


Усі матеріали в архіві електронних ресурсів захищені авторським правом, всі права збережені.