DSpace logo
Будь ласка, використовуйте цей ідентифікатор, щоб цитувати або посилатися на цей матеріал: http://lib.osau.edu.ua/jspui/handle/123456789/4228
Назва: ЕТАПИ РОЗВИТКУ ЕКОЛОГІЧНО БЕЗПЕЧНОГО ВИРОБНИЦТВА В УКРАЇНІ
Автори: Левіна-Костюк М. О., Дериволков Р. М.
Теми: етапи розвитку, екологічно безпечне виробництво, УКРАЇНА, органічне виробництво
Дата публікації: 2023
Видавництво: Одеський державний аграрний університет
Бібліографічний опис: Левіна-Костюк М. О., Дериволков Р. М. Етапи розвитку екологічно безпечного виробництва в Україні. Браславські читання. Економіка ХХІ століття: національний та глобальний виміри: зб. мат-лів І Міжнар. наук.-практ. конф. (м. Одеса. 1 листопада 2023 р.). Одеса, ОДАУ. 2023.С. 164-167.
Короткий огляд (реферат): Інтеграція в європейське економічне середовище передбачає перебудову виробництва та менеджменту аграрних підприємств, пріоритетним напрямком в цьому процесі є перехід на екологічно безпечне, органічне виробництво. Це обумовлено екологічними проблемами, що мають загальносвітовий характер. Крім того цьому сприяє розвиток нових технологій, поява більш прогресивної техніки, що дозволяють отримувати високі врожаї при екологічному виробництві, збільшуючи комерційну привабливість для виробника, одночасно реалізовуючи продукцію за доступною для широкого загалу ціною, що збільшує попит на цю продукцію на ринку.
URI (Уніфікований ідентифікатор ресурсу): http://lib.osau.edu.ua/jspui/handle/123456789/4228
Розташовується у зібраннях:Левіна-Костюк Марія Олександрівна

Файли цього матеріалу:
Файл Опис РозмірФормат 
Левіна-Костюк М. О..pdf689,79 kBAdobe PDFПереглянути/відкрити


Усі матеріали в архіві електронних ресурсів захищені авторським правом, всі права збережені.