DSpace logo
Будь ласка, використовуйте цей ідентифікатор, щоб цитувати або посилатися на цей матеріал: http://lib.osau.edu.ua/jspui/handle/123456789/4227
Назва: ІННОВАЦІЙНІ ТЕХНОЛОГІЇ В ІНФОРМАЦІЙНО-АНАЛІТИЧНОМУ ЗАБЕЗПЕЧЕННІ УПРАВЛІННЯ БІЗНЕС-ПРОЦЕСАМИ ПІДПРИЄМСТВА
Автори: Коломієць Є. С., Дідур Г. І.
Теми: інноваційні технології, інформаційно-аналітичне забезпечення, управління бізнес-процесами, підприємство
Дата публікації: 2023
Видавництво: Одеський державний аграрний університет
Бібліографічний опис: Коломієць Є. С., Дідур Г. І. Інноваційні технології в інформаційно-аналітичному забезпеченні управління бізнес-процесами підприємства. Браславські читання. Економіка ХХІ століття: національний та глобальний виміри: зб. мат-лів І Міжнар. наук.-практ. конф. (м. Одеса. 1 листопада 2023 р.). Одеса, ОДАУ. 2023.С. 146-149.
Короткий огляд (реферат): Сучасна ринкова економіка та воєнний стан в Україні зумовлює бізнес швидше реагувати на зовнішні і внутрішні виклики у житті підприємства. Просто працювати добре вже для нормального довгострокового функціонування бізнесу не достатньо. Наш бізнес приймає виклики щодо зменшення національного ринку збуту, гостру конкуренцію за клієнтів, потреби у виході на міжнародний ринок для подальшого розвитку бізнесу. Всі ці фактори зумовлюють необхідність впроваджувати інновації в практику роботи і використовувати нові технології управління. Один із методів прискорення роботи бізнесу це швидкість прийняття рішень за рахунок оперативного отримання інформації щодо функціонування внутрішніх процесів та вплив на підприємство зовнішніх факторів.
URI (Уніфікований ідентифікатор ресурсу): http://lib.osau.edu.ua/jspui/handle/123456789/4227
Розташовується у зібраннях:Дідур Ганна Іванівна

Файли цього матеріалу:
Файл Опис РозмірФормат 
Дідур Г.І..pdf686,36 kBAdobe PDFПереглянути/відкрити


Усі матеріали в архіві електронних ресурсів захищені авторським правом, всі права збережені.