DSpace logo
Будь ласка, використовуйте цей ідентифікатор, щоб цитувати або посилатися на цей матеріал: http://lib.osau.edu.ua/jspui/handle/123456789/4226
Назва: ПРОДОВОЛЬЧА БЕЗПЕКА УКРАЇНИ В УМОВАХ ВОЄННОГО СТАНУ
Автори: Іванюк Н. С., Шевченко А. А.
Теми: продовольча безпека України, умови воєнного стану, руйнівний фактор
Дата публікації: 2023
Видавництво: Одеський державний аграрний університет
Бібліографічний опис: Іванюк Н. С., Шевченко А. А. Продовольча безпека України в умовах воєнного стану. Браславські читання. Економіка ХХІ століття: національний та глобальний виміри: зб. мат-лів І Міжнар. наук.-практ. конф. (м. Одеса. 1 листопада 2023 р.). Одеса, ОДАУ. 2023.С. 144-146.
Короткий огляд (реферат): Забезпечення національної безпеки кожної держави напряму залежить від рівня її продовольчої безпеки. На продовольчу безпеку має вплив велика кількість контрольованих та неконтрольованих чинників, таких як: природні та техногенні катастрофи, соціально-політична ситуація в країні, війна тощо. Безперечно найбільш руйнівним фактором є війна, яка негативно впливає на добробут країни та її населення. Військові дії, що ведуться на території нашої держави забирають життя багатьох людей, завдають величезних збитків соціальному, промисловому та продовольому сектору економіки, що має безпосередній вплив не тільки для нащої держави, а й для багатьох країн світу.
URI (Уніфікований ідентифікатор ресурсу): http://lib.osau.edu.ua/jspui/handle/123456789/4226
Розташовується у зібраннях:Шевченко (Нікіфорчук) Аліса Анатоліївна

Файли цього матеріалу:
Файл Опис РозмірФормат 
Шевченко А..pdf563,16 kBAdobe PDFПереглянути/відкрити


Усі матеріали в архіві електронних ресурсів захищені авторським правом, всі права збережені.