DSpace logo
Будь ласка, використовуйте цей ідентифікатор, щоб цитувати або посилатися на цей матеріал: http://lib.osau.edu.ua/jspui/handle/123456789/4214
Назва: ЦИФРОВІ РІШЕННЯ ДЛЯ СИСТЕМИ ПОДАТКОВОГО АДМІНІСТРУВАННЯ
Автори: Крюкова І. О.
Теми: цифрові рішення, податкове адміністрування, інституційне управління
Дата публікації: 2023
Видавництво: Одеський державний аграрний університет
Бібліографічний опис: Крюкова І. О. Цифрові рішення для системи податкового адміністрування. Браславські читання. Економіка ХХІ століття: національний та глобальний виміри: зб. мат-лів І Міжнар. наук.-практ. конф. (м. Одеса. 1 листопада 2023 р.). Одеса, ОДАУ. 2023.С. 7-10.
Короткий огляд (реферат): Активна цифровізація суспільного та економічного життя вже стала сталим трендом сучасного та майбутнього розвитку. Податкове адміністрування – одна з найважливіших сфер інституційного управління, яка покликана сприяти виконанню ключових функції будь-якої держави. За останні роки роль податкового адміністрування в Україні зазнала істотних змін: від мобілізації стимулюючих інструментів податкового регулювання до стратегії стабілізації фінансів країни, зокрема, за умов дії військового конфлікту. Національні податкові адміністрації країн світу переходять на нові технології управління, які дозволяють підвищити ефективність, точність менеджменту, розширити масштабування діяльності за рахунок постійного збільшення масиву даних та оперативного управління.
URI (Уніфікований ідентифікатор ресурсу): http://lib.osau.edu.ua/jspui/handle/123456789/4214
Розташовується у зібраннях:Крюкова Ірина Олександрівна

Файли цього матеріалу:
Файл Опис РозмірФормат 
Крюкова І..pdf771,36 kBAdobe PDFПереглянути/відкрити


Усі матеріали в архіві електронних ресурсів захищені авторським правом, всі права збережені.