DSpace logo
Будь ласка, використовуйте цей ідентифікатор, щоб цитувати або посилатися на цей матеріал: http://lib.osau.edu.ua/jspui/handle/123456789/4207
Назва: ІНТЕНСИВНІСТЬ РОСТУ МОЛОДНЯКУ КІЗ МОЛОЧНОГО НАПРЯМУ ПРОДУКТИВНОСТІ В УМОВАХ СТЕПОВОЇ ЗОНИ УКРАЇНИ
Автори: Слюсаренко В. С.
Теми: інтенсивність росту, молодняк кіз, молочний напрям продуктивності, степова зона України
Дата публікації: 2023
Видавництво: Одеський державний аграрний університет
Бібліографічний опис: УДК 636.39.064(477.7+292.48) Слюсаренко В. С. Інтенсивність росту молодняку кіз молочного напряму продуктивності в умовах степової зони України. Біоінтенсивні та SMART-технології у тваринництві: мат-ли II Міжнар. наук.-практ. конф. НПП та молодих науковців (Одеса, 29-30 червня 2023 р.) / ОДАУ. Одеса, 2023. С. 96-98.
Короткий огляд (реферат): Козівництво – перспективна галузь тваринництва. Його ефективність зумовлюється технологією вирощування й утримання кіз, яка характеризується порівняно низькою вартістю і простотою та високими цінами на продукцію, так як попит на неї перевищує пропозицію. В Україні козівництво ще не набуло належного розвитку порівняно з іншими країнами світу, але тенденція до його розвитку помітно зростає з організацією невеликих фермерських господарств. Основне поголів’я кіз України зосереджено в господарствах населення, де практично неможливо вести селекційно-племінну роботу. Місцеві популяції кіз представлені великим різноманіттям порід і відрідь різного напряму продуктивності. Тому вивчення продуктивних якостей і адаптаційної здатності цих порід має важливе значення для подальшого розвитку козівництва в певних природно- кліматичних умовах. Метою нашої роботи було вивчення інтенсивності росту молодняку кіз молочного напряму продуктивності в умовах степової зони України.
URI (Уніфікований ідентифікатор ресурсу): http://lib.osau.edu.ua/jspui/handle/123456789/4207
Розташовується у зібраннях:*НАУКОВІ ПРАЦІ АСПІРАНТІВ*

Файли цього матеріалу:
Файл Опис РозмірФормат 
Слюсаренко В..pdf583,93 kBAdobe PDFПереглянути/відкрити


Усі матеріали в архіві електронних ресурсів захищені авторським правом, всі права збережені.